kadın çok istekliydi bende bir suç yokohaaa bu videoyu ilk defa izliyorum
bende böyle birşey kast etmiştim sen yanlıs anlamıssın
kadın çok istekliydi bende bir suç yokohaaa bu videoyu ilk defa izliyorum
bende böyle birşey kast etmiştim sen yanlıs anlamıssın
hahahaha sil bu videoyu yaaa yaş geldi gözümden gülmekten annemde birşey oldu sanmış sübürgeyi almış odama geliyo napıcaksa artık bişi olduysa bile sübürgeyle hahakadın çok istekliydi bende bir suç yok
cem uzanda çok uslu değildi ama evinin etrafına altına yanı para gömülüymüş adam dolandırmıs heryeri
babanın sponsorumu sihirli annem dizisini babanmı yaptı siz ne işle uğraşıyorsunuz yanı baban tam oalrak 🙂🙂
durum ortada yahuu adam çifte hep tutmuş. O kadar madur var. zaten el konulma milletin parasini çekmek isteyince ortaya çıktı geri odeyemeyince parçaları devlet el koydu.. off shore hesaplarındaki madurlar hala parasini alamadı . ayrıca devlet tahvili satma yetkisi yokken öyle de devleti dolandırıldı.. tek Türkiyeyi değil Motorolayi da dolandırıldı. Zaten cem uzan avrupa Mahkemesine dava açtı haklı olsa orda kaybetmedi
tamamda babanmı yapmıstı yanı siz gerçektende dizi işleriylemi uğraşıyorsunuz ben bilmiyordum 🙂🙂sihirli Annem sonra devam etti reytingleri düşük olduğundan bitti dizi
@pompy ye sordun sanırım))tamamda babanmı yapmıstı yanı siz gerçektende dizi işleriylemi uğraşıyorsunuz ben bilmiyordum 🙂🙂
evet ona sordum ya ben yanlıs anladım yada gerçekten dizi yapıyorlar@pompy ye sordun sanırım))
yani gerçektede dizi yapıyormusunuz benmi yanlıs anlıyorum 🙂🙂@Çiğdem- hayır sihirli annemi alan cem uzan babamın sponsoru telsim hakan uzandı şöyle bir şarkısı vardı herkesi öldürüp sevr anlaşmasını uygulamaya çalışan başbakan Artık hiç sabah olmayacak kimseye söyleme
ben hiç anlamamki maç konusundan ama beşiktaşlı olarak bizim gitmemize sevindim sadece@Çiğdem- gs ve trabzonspor bursaspor gidemiyor avrupaya ceza almışlar yolsuzluktan beşiktas şampiyonlar ligine eskişehir önelemeye sivas uefaya kasımpaşa uefaya karabük uefaya