biz erkek adamız destere fatmagül gibi dizilerle işimiz olmaz
erkeklik izlediğimiz filmlerden anlaşılmaz takas ne zaman hakkın haklının yanında olursak kimseye kötü söz kullanmazsak , kimsenin kalbini kırmazsak, hayata hoşgörüyle bakarsak, başkalarının hakkını gasbetmesek, insanlarla dalğa geçmezsek insanların izlediği filmleri aşağılamazsak, o zaman gerçekten erkek adamız demektir yoksa gerisi fasa fiso.....
sen bu söylediklerini kendin yapıyon biz her zaman haklının yanında olduk kimseyle dalga geçmem ama senin mesajlarının %98 i dalga bana burda laf kalabalığı yapma senin ne olduğunu gayet iyi biliyorum düzelirmisin bilmiyorum neden olmasınerkeklik izlediğimiz filmlerden anlaşılmaz takas ne zaman hakkın haklının yanında olursak kimseye kötü söz kullanmazsak , kimsenin kalbini kırmazsak, hayata hoşgörüyle bakarsak, başkalarının hakkını gasbetmesek, insanlarla dalğa geçmezsek insanların izlediği filmleri aşağılamazsak, o zaman gerçekten erkek adamız demektir yoksa gerisi fasa fiso.....
yalnız görmeyeli takasla destere arası baya sıkı fıkı olmuş ya
sen bu söylediklerini kendin yapıyon biz her zaman haklının yanında olduk kimseyle dalga geçmem ama senin mesajlarının %98 i dalga bana burda laf kalabalığı yapma senin ne olduğunu gayet iyi biliyorum düzelirmisin bilmiyorum neden olmasın
senin mesajlarının çoğu dalga yalansa yalan deben böyle bişey yapıyorsam hemen buna bir örnek göster takas eğer gerçekten dediğin gibiyse herkesin içinden senden özür dileyeceğim..
ben bu sözleri illaki sen böyle yapıyorsun diye söylmiyorum yani gerçekten olmaması gereken ve olması gereken davranışları anlatmaya çalışıyorum...
senin mesajlarının çoğu dalga yalansa yalan de
senin mesajlarının çoğu dalga yalansa yalan de
takas hafızan iyi olsa hiç bir sorunun olmayacak)))
seninle tartışmaya bile girmem
Off panpa ne yaptın ya ? :frown:
Bu üçüne bir önlem almak lazım.Tartışmaların %90'ı bunlardan çıkıyor.
izliyorum şuan teşekkürler panpa
Bir Gun Her Kes Galatasaray Tv-yi Izleyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?