GRIFFIN TV | Tanıtım Fragmanı | Yaz Sezonu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Afiş yapma konusunda iyi değilim. Biraz uğraşırsam öğrenirim belki. :X

Teşekkürler. :) Aslında ilk önce projelerin ismini yazmıştım fragmana ama güzel durmadığı için değiştim. :)

- - - Ekleme - - -

Fox`a reklam yaptık. 😎

Evet ben de niye öyle yapmadın diye soracaktım, keşke öyle yapsaydın..

Fox'un tanıtımına benzemiş tarz olarak, içerisinde geçen sözlerde Show'dan alıntı ama mühim değil. :GDG:

Başarılar dilerim. Yalan Dünya ve Büyük Patlama'nın bakarım ilk bölümlerine. :)

Fox'un tanıtımına benzemiş tarz olarak, içerisinde geçen sözlerde Show'dan alıntı ama mühim değil. :GDG:

Başarılar dilerim. Yalan Dünya ve Büyük Patlama'nın bakarım ilk bölümlerine. :)
FOX`tan günleri aldım ama Show`dan bi şey almadım Valla. İzlemedim çünkü, Show tanıtım mı yapmış? Yapmışsa niye konusu açılmadı? :D

Çok başarılı olmuş :) Takip edeceğim tek dizi Yalan Dünya olacak :) @RevaN
Bizim tanıtım fragmanımız da yarın @dizi kolik :)

FOX`tan günleri aldım ama Show`dan bi şey almadım Valla. İzlemedim çünkü, Show tanıtım mı yapmış? Yapmışsa niye konusu açılmadı? :D
"Her biri ayrı bir keyif, her biri ayrı bir heyecan. Show TV yaşam rehberiyle tutkunu olduğunuz programların keyfini çıkarın..." gibi bir söz geçiyor reklam aralarında.:X Birde "Hayatın tüm renkleri Show TV'de!" diye geçmişte kullandığı bir söz vardı ama önemli değil, olur öyle. :X:X Ben o kadar fark etmedim ama Fox'un tanıtımına çok benzemiş görsel olarak. :GDG:

Çok iyi bir tanıtım olmuş.Başarılar.Yalnız ben de sondaki kısımda her şeye REVAN yazmana takıldım :) Yine de çok iyi :)