Gravity Filminden 3 Afiş

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,723
Puanı
1,060
Meksikalı yönetmen Alfanso Cuaron'un yöneteceği, George Clooney ve Sandra Bullock'un başrollerini üstlendiği Gravity (Yerçekimi) filmi için 3 yeni afişi paylaşıldı.

Film 25 Ekim'de sinemaseverlerle buluşacak ve süresi 1.5 saat kadar olacak.

gravity-post1.jpg

gravity-post2.jpg

gravity-post3.jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:
Benim sevdiğim türde bir film. Fragmanlar iyi. Ben 1. afişi daha çok beğendim. :)

@BesaleT uzaydan çok yalnızlıkla ilgili sanırım. 127 Hours tarzı bir şey olacak bence. :)

Ooooo bi de 3 boyutluymuş heyecanla bekliyorum valla ilk gün bile gidebilirim. :)

- - - Ekleme - - -

Benim sevdiğim türde bir film. Fragmanlar iyi. Ben 1. afişi daha çok beğendim. :)

@BesaleT uzaydan çok yalnızlıkla ilgili sanırım. 127 Hours tarzı bir şey olacak bence. :)

127 Hours'u da izlemiştim güzeldi bu da güzel olacak gibi bekliyoruz. :)

Fragmanlar neden spoiler içine alındı ki?:)

George Clooney Batman'den sonra ölmüştür benim için ama uzayla alakalı bir film olduğu zaman kaçırmam.:D

Uzay filmlerinden ben de hoşlanmam ama berkann'ın dediği gibi bu filmin uzayla çok da alakası olmayacak. 127 Hours tarzı bir film bekliyorum ben de. :)

Filmin facebook sayfasında 4 ekim diye yazıyor Türkiye'ye gelmesi 25'ini mi bulacak bu kadar geç mi geliyor ya. :(

Fragmanlar neden spoiler içine alındı ki?:)

George Clooney Batman'den sonra ölmüştür benim için ama uzayla alakalı bir film olduğu zaman kaçırmam.:D

Kaç ay öncesinden paylaşılmış fragmanlar. Yeniymiş gibi sunmak istemedim. Üstelik konu uzun oluyor, böyle daha düzenli bence. :)

Filmin facebook sayfasında 4 ekim diye yazıyor Türkiye'ye gelmesi 25'ini mi bulacak bu kadar geç mi geliyor ya. :(

Korsanı daha erken gelir alır izleriz.asdfg.:D

- - - Ekleme - - -

Kaç ay öncesinden paylaşılmış fragmanlar. Yeniymiş gibi sunmak istemedim. Üstelik konu uzun oluyor, böyle daha düzenli bence. :)

Tamam bende filmin sonunu falan mı gösteriyorlar fragmanlarda diye sapıkça düşüncelere dalmıştım.:D

BuraK post: 1422971' Alıntı:

Tamam bende filmin sonunu falan mı gösteriyorlar fragmanlarda diye sapıkça düşüncelere dalmıştım.:D

Ahaha. :D Yok gönül rahatlığıyla izleyebilirsin. :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,656
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919