FOX Gotham 3. Sezon Yorumları

Penguenden sıkıldım
Dizide sadece Bruce'un gelişimini izlemek istiyorum. O kostumu giysin diye bekliyorum ama boşa bekliyorum resmen anladım
4.Sezonda gayet iyi gidiyor bence dizide toparlanma var

Bu destere 4.Sezonuda kesin başlamıştır bitirp öyle gelecek Forumdash çabuk olmalıyız

Sen gene iyisin benim 6 bölümüm var
Son 3 Bölüme hala bakamadım ama yarın halledecem ve şu filmide

Son günlerde gündüzleri bile vakit bulamadım ama benim işim daha kolay evet
Yalnız bu yeni bölüm ne zaman bir araştırı ver araya gireli çok oldu

Dün bakmiştim 1 martmiş galiba
Bi de o film vardı dimi ohhhfff

Aaa bundan vazgeçip Posta geçmedikmi
Bu filmidemi izleyecez 😱
Vazgeçcekmiydik? Ben hatırlamıyorum. En iyi erkek adaylarında oldugu için izlicez diye karar almiştik. Ama görüntü kalitesi kötü diye ertelediysek iyi etmişiz. Göthamdan sonra da izlenir
Heralde iyi versiyonu düşer

Onu erteledik cnm @destere ile Post filmine karar kılmıştık onu izlediniz başkada film kararlaştırmadık şimdirik film izleme

Onu erteledik cnm @destere ile Post filmine karar kılmıştık onu izlediniz başkada film kararlaştırmadık şimdirik film izleme
Şimdi baktım. 1 hafta sonnra daha iyi versiyonu çıkar. Oscarda martın ortasında zaten
Gothamı ite kaka izleyeyim bari
arayada Black Mirror un son sezon kalan 3 bölümünü atarım

burda tamamen hatlar karışmış sanırım
siz 4. sezon yorumlarını 3. sezon konusunda niye yorumluyorsunuzki batırmışsınız ortalığı

bu arada darklı filmi gothamdan sonra izleyeceğimde gothamın dördüncü sezonunu bir an önce bitirmem lazım daha yeni başladım dördüncü sezona

@Çiğdem- yüzünden batırdık. Kız bi hata yaptiği zaman domino etkisi yaratıyor
Ama hep senin yüzünden. Aklı sendeyken nereye ne yazdiğini bilmiyor, bön bön ekrana bakıyor