3x11. Bölüm
harikaydı özellikle gordonlu sahneler çok hareketli güzel geçti
harikaydı özellikle gordonlu sahneler çok hareketli güzel geçti
barboş ed dangalağını penguene karşı kışkırttı onların itifakı nereye kadar gidecek acaba? sanırım fazla sürmez
lee yi hiç sevemedim ama mario dangalağına yem edecek kadarda kadına düşman değilmişim demekki gordonun onu kurtardığı sahne güzeldi özellikle falcone un adamlarını ayağından vurup gitmesi dahada iyi oldu
kedi kızla bruce yeni bir aşka yelken açacak gibi.... bu arada nurtopu gibi bir anneye sahip oldu kız ? kasadan çıkardıkları baykuşun ne gibi bir faydası dokunacak bunlara orasınıda artık gelecek bölümlerde çözeceğiz sanırım
lee yi hiç sevemedim ama mario dangalağına yem edecek kadarda kadına düşman değilmişim demekki gordonun onu kurtardığı sahne güzeldi özellikle falcone un adamlarını ayağından vurup gitmesi dahada iyi oldu
kedi kızla bruce yeni bir aşka yelken açacak gibi.... bu arada nurtopu gibi bir anneye sahip oldu kız ? kasadan çıkardıkları baykuşun ne gibi bir faydası dokunacak bunlara orasınıda artık gelecek bölümlerde çözeceğiz sanırım
sonunda sende lee kertenkelesine düşman olmuşsun iyiye işaret )3x11 (Sezon Arası)
Lee > Erospu Eyşan
8/10Lee sinir etti beni. Gordon'un o kadar dil döküp yalvarmasına rağmen inadım inat kıçım iki kanat deyip doktor bozuntusuyla evlendi. Ben Gordon'un yerinde olsam hiç kurtarmazdım.
Doktor öldüyse Falcone ile Gordon'un kapışması epey zevkli geçeceğe benziyor, haydi bakalım.