FOX Gotham 2. Sezon Yorumları

2x10

İlk başları sıkıcıydı ama sonrası oldukça sağlamdı. 24 ve Peaky Blinders dizilerinden tanıdığım Tommy Flanagan'ı da görmek güzeldi.

Kaçıran adamların Bruce’un adamları olduğunu hiç düşünmemiştim. Küçük irispi Silver'e oyun oynamak için iyi oltaya getirdiler bizi.

Alfred ve Tabitha'nın dövüşü nefes kesti. Galavan ve Gordon kavgası da güzeldi ama dayak yemesi hoş olmadı. Penguen'e yardıma koştuğu için minnettarız. Bir de Galavan'ın kanun önünde hesap vereceği yok, Penguen icabına bakarsa büyük sevaba girer.
8.5/10

2x9. Bölüm

muhteşemdi, bölümün yıldızı jim gordondu baştan sona zevkle izledik
@sürgünüm ün de dediği gibi gordonun asansör sahneleri olsun eduardo denen yamyamla olan dövüşleri olsun muhteşemdi , keltoş patronda klas bir oyuncu , tek üzüldüğüm nokta jim gordon un sınırı aşmamak için yamyamı öldürmemesi ve sonunda parks ın boşu boşuna ölümü oldu yazık oldu kadına ..
@Çiğdem- bu bölüm ed penguenin yanında izlenir hale geldi. ilk defa ed li sahneleri sıkılmadan izledim, demekki penguen herkesi düzeltiyormuş

alfred ile bruce arasındaki anahtar kapma yarışına selinada katıldı o sahneler düşük ayar olsada yinede güzeldi ..
tabithanın galavandan yediği fırçada bayağı sert oldu ..
bölüm pelerinli ninjaların polisi doğramasıyla son buldu önümüzdeki bölümlerde pelerinli ninjalar daha aktif rol oynayacak gibi

2x10. Bölüm

harika bir bölüm daha izledik..

bruce ergeninin selina ile silver denen sarışın kıza oynadıkları oyun harikaydı , o sahneden öyle bişey bekliyordum
yanıltmadılar beni yalnız işin içindede selinanında olduğunu sonra farkettim ,
alfred ile tabithanın zincir şovu mükemmeldi alfred kendisini zar zor kurtardı çöp arabası imdadına yetişti

jim gordonun bir önceki bölümdeki şovunu görünce galanan ın dayak yiyeceğini zannettim aam dayak yiyen jim oldu , orda penguen kurtarmaya geldi güya birde adamı dövmeye başlaması kahkaha attırdı

son sahnedeki galavan, bruce karşılaşması ile bize bir sonraki bölümü heyecanla bekleyin demek istediler sanırım

kaç bölümdür söyleyeceğim söyleyemiyorum senin lee son bölümlerde dizinin en itici karakteri durumunda, iyiki fazla göstermiyorlar
saftirik kadın hep bir olumlu hava yaratıp gordunuda pasifize etmeye çalışıyor

Bu gerçek hayatta Gordon ile nişanlı hatta hamile. O yüzden dizide geri planda kaldı. Öpişip sevişmiler de.

Bu gerçek hayatta Gordon ile nişanlı hatta hamile. O yüzden dizide geri planda kaldı. Öpişip sevişmiler de.
orasını bilmiyordum
ama öyle bişey varsa dizide daha bir cüretkar pozlara girmeleri gerekmezmi
nasıl olsa yabancı sayılmazlar

bu arada 2x10 yerine 1x10 yazmışsın sürgünüm
)

buluce kim ya üç dört defa buluce buluce demişsin
) sanırım bruce dan bahsediyon
) allah seni bildiği gibi yapsın çiğdem
)

O kadar milletin içinde eskisi gibi öpüşüp sevişemezler artık utanırlar.

@Çiğdem-'in yazısından bir bölüm '' sahalarda donovan buluceyi''

Ortada Ray Donovan'dan mı bahsediyor ki.

ayy sizde okadar olay var benim laflarımıma takılınız yine

penguen sahalara döndü diyorum ayol ne var anlamayacak

orda sanırım donovan derken galavan demek istemiş

bulucede bruce olmalı

birde alfred e alfi demiş
)
tercümanlık yapmak için bundan sonra ücret isterim pompy den sonra çiğdem çıktı işimiz zor

ayy sizde okadar olay var benim laflarımıma takılınız yine

penguen sahalara döndü diyorum ayol ne var anlamayacak
ayy blue jean güzel isimmiş
) bundan sonra bende ergen bruce a blue jean diyeceğim

aaaa galavan donovan diye alımda kalmış hahahahha

senin alfi amcanı benim tatlış tabitoş nasıl evire çevire dövdü helal olsun kıza
) çöp arabasına atlayıp kendini zor kurtardi alfi amcan
yaaaa googleden bakmak zahmetli geliyor iimleri isimleri aklımda tutamıyorum

yorum yapmıcam daha size

yaaaa googleden bakmak zahmetli geliyor iimleri isimleri aklımda tutamıyorum

yorum yapmıcam daha size
nasıl yorum yapmıycan senin yorumların sayesinde dizi şenleniyor
) akşamdan beri buluceyi çözmeye çalışıyorum
matematiğe bu kadar zaman ayırsaydım füze mühendisi olurdum
)

nasıl yorum yapmıycan senin yorumların sayesinde dizi şenleniyor
) akşamdan beri buluceyi çözmeye çalışıyorum
matematiğe bu kadar zaman ayırsaydım füze mühendisi olurdum
)
süpernatural 11.sezon son sayfasına bak sana birşey gönderdim

2x11

Harika bir sonhabar finaliydi, sezonun devamını merakla bekliyorum.

Gordon, Harvey ve Alfred'in yanlarına Penguen ve ekibini alarak Galavan'ın mekanını basmaları harikaydı. Yanlız bornozlu dayılar cidden bir hiçmiş. Bizimkilere karşı savaşamadılar, sıradan bir elemanlarmış.

"Gordon aslında çok karanlık biri" tezi de son buldu. Gordon sonunda sınırı geçti ve sınırı geçmek ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi. Theo öldü, iyi oldu ama o son sahneden dolayı bir şekilde geri gelecek. Penguen vurdukça içimin yağları eridi valla. Hugo Strange'in adını duyduk. Cesetlerle ne yapıyor çok merak ediyorum. Umarım ölüleri geri getirme gibi bir saçmalık yapmıyordur . Bu arada Fish'in cesedi de vardı orada.
9/10

2. 11 aa evet çok güzel bir (mini sezon finali ) yaptılar çok güzel bir bölümü bencede @destere @sürgünüm

batman ortaya çıktığında ölenleri canlandırıyormuş gibi duydum bende @sürgünüm

penguen ve gordon iş birliği bencede çok güzeldi ayy snunda gılavandan kurtulduk
gılavanın ağzına şemsiye sokmular hahahah ayyy vlla yarım aat güldüm desem yalan olmaz krızden çıkamadım

aaa bu arada son sahnede görünen buz adam batmaın düşmanalrından biriiymiş hemen yeni kötü adamımız geldi

Mr. Freeze

2x11. bölüm

güzel bir bölüm izledik ..

penguen jim gordon işbirliğini devamlı istemişimdir bölümde isteğimize kavuştuk hemde bu sefer gordon un polislik ve kanun felan filan zımbırtılarına takılmaması süper oldu
penguen in sopayla kafa kol dağıtması çok iyiydi, gordonun orda işkenceyi yarım bıraktırtması iyi olmadı
sopa darbeleriyle ölmeliydi galavat

bruce ergeni ilk kez gözüme girdi silver ın oyununu çabuk anladı o kaçma sahnesi daha başlamadan kızın numara çektiğini anlamıştık

lee hamileymiş yine bir ara işi duygusala bağlayıp katledecekti bölümü korkmuştum ama neyseki gordon kadını fazla iplemedi

bölüm tam istediğim gibi bitti tabitha ve silver ın ölmesini istemiyordum ölmediler
gavatın ölmesini hemde işkenceyle ölmesini istiyordum oldu

son sahnede gavatın cesedinde ağzına sokulmuş şemsiyeyi görünce dahada mutlu olduk

cesetleri tekrar canlandıracaklarsa işin tadı kaçar
kurtulmuşken tekrar aynı karakterleri görmek istemem
)

ben batan dönemindeyken canlandırılıyor diye biliyorum gotham dizisinde sanırım bu konu
işlenmez diye düşünüyorum batmanın büyüklüğü konu almaz bu dizide sonuçta ama senaristler ne yapar yanı tahmin etmekte güç bakarsın buluc çocukken canlanırırlar artık bilemiyorum ama gılavatı daha görmek istemiyorum

buluc ve gılganat ???
)) @sürgünüm buluc la gılganat kimdir sen çözersin artık çiğdem giresunca konuşuyor anlamıyorum

batmanda tekrar canlandırma olsada gothamda olmasın
ölen öldü kurtulduk ne güzel.. bir daha başımıza bela almayız

Galavan olmasın o.
Gülmekten üstüme işeyecektim az daha varim tuvalete gideyim.