Gotham 2. Sezon Ne Zaman Başlayacak?

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,198
Puanı
1,059
thumbnail_1435268090.jpg

FOX ekranlarında geçtiğimiz yıl yayınlanmaya başlayan ve kısa sürede belli bir fan kitlesi kazanan Gotham'ın ikinci sezonunun ne zaman başlayacağı belli oldu.

Başrollerini Ben McKenzie, David Mazouz, Camren Bicondova ve Robin Lord Taylor'ın paylaştığı dizinin yeni sezonu 21 Eylül Pazartesi günü başlayacak.

İlk sezonu 22 bölüm olan dizinin ikinci sezonu da 22 bölümden oluşacak.

Dizinin ikinci sezon reytingleriyle kanalını memnun edip edemeyeceği merak konusu...

ekime kalmaması iyi ama eylül sonunda değilde eylülün ilk hastası olsaydı keşke 🙂🙂🙂

Doğru CW’nun dizilerinin başlama tarihi 6 Ekim. O zamana kadar bir şey izlemiyor musun? :)
cw ve diğer izledikelrimde ekim gibi başlıyor hep benim iptal olanları çıkarırsak 20 tane yine güncel dizim olucak 2 tanesi bu yaz başlaması bekleniyor geriye kalanlar hep ekimden sonra yani sezon finallerinden sonra ekime kadar ara veriyorum :F:F:F

cw ve diğer izledikelrimde ekim gibi başlıyor hep benim iptal olanları çıkarırsak 20 tane yine güncel dizim olucak 2 tanesi bu yaz başlaması bekleniyor geriye kalanlar hep ekimden sonra yani sezon finallerinden sonra ekime kadar ara veriyorum :F:F:F
Ben 2 gün dizi izlemesem bağımlı gibi yapamam, yılın 12 ayı izleyecek dizi buluyorum. Sen kaliteli dizi düşmanı olduğun için senin için zor oluyordur tabii. :)

Yeni başlayan True Dedective var. Miss gibi dizi izlesene. :)

Ben 2 gün dizi izlemesem bağımlı gibi yapamam, yılın 12 ayı izleyecek dizi buluyorum. Sen kaliteli dizi düşmanı olduğun için senin için zor oluyordur tabii. :)

Yeni başlayan True Dedective var. Miss gibi dizi izlesene. :)
benim yabancı dizilerim türk dizileri gibi vlla yaz gelemden bitip ekim gibi başlıyorar :Fyeni dizilere açığım aslında bu boşlukta ama fantastik dizilerin hepsi listemde zaten :A:A:A

benim dizi takvimini hemen hazırlim daha şimdiden baya dizim döndü yeni dizilerle birlikte daha yolda gelecek var ortalık fena karışacak

Öff 13 bölüm olsa ya!

Sonlara doğru çıkan seri katil olayı filan saçmalıyorlar.Gereksiz bölümlerdi.

Büyük iddialarla başlamıştı, ama beklenen sonuçlardan biraz uzak kalmıştı. Senaryo olarak toparlarsa reytingleri de düzelebilir. :)