Yan masamda ki çocuk izliyordu, wayne ile ilgili sahneyi izledim görmüş buludum ve yorumum,
bir Nolan'ın Batman'ın hayranı olarak filmdeki sahneye ona bir sahne beklerdim meğer böyle bir şekilde kalkışılıyorsa çünkü akla gelen ilk o olurdu.
Gordon'un bir reyisliği vardı, kimse geçemez tabi ama yerine konuşan genç, iyi gibiydi saf bişi tarzında.
dizinin tüm rengi kedi kızda onuda yeterince göstermiyorlar bir başında bir sonunda gördük diğer hikaye bildiğimiz iyi polis kötü polis ve arada gri polislerin ve de bol bol kötü adamların hikayesi
fish money adlı kadının sahneleri heyecanlıydı aksiyon vardı
don falcone ise don carleone gibi adam karizmatik vatandaş, dizinin kalitesini yükseltmiş
jim gordon da bir numara yok eminim sonunda hep o kazanacak ama bir cacık olmaz ondan
penguen kertenkelesi ilginç bir karakter
nerdeyse fok yoluna gidiyorduda sonunda paçayı kurtardı, kurtulur kurtulmaz yaşlı adamı öldürmesiyse karakterine yakışır bir davranıştı
garibim kedi kız, son sahnede istanbul üniversitesi beyazıt kampüsündeki bahçe duvarına çıkmış şehri gözetliyordu
acıdım kıza bir ekmek atasım geldi
herkes bir puan vermiş bende puan vereyim genelde dizi bölümlerine puan vermeyi sevmiyorum ama ilk bölüme puan vermek lazım ?
yalnız dizidekı penguen karakteri hiççç olmamış batman serisinin ilk filmindeki pengueni görseydiniz yanı kusardınız vlla okadar iğrenç birşey ben hatırlamıyorum sırf onun yüzünden o filme birdaha bakmamıştım hahah
ama bu dizidekı penguen çok tatlı bir çocuk oalrak seçilmiş çok tuhaf 🙂🙂
Bu bölüm ilk bölüme göre daha düşüktü bence. Genel olarak sıkıldım.
Gordon'u daha az gördük ve onun olmadığı sahneler pek parlak geçmiyor.
Bölümün yıldızı şüphesiz Selina yani Cat yani kedi kız idi. Hem çok iyi karakter, seçilen oyuncuyu da sevdim. Sade o ve Gordon olsun diğer karakterler ölse de olur.
kedi kız ı fazla görmek nasip oldu zaten dizide en sevdiğim karakter kediydi birde köpeğin yanından geçerken köpek hiçkimseye değilde sadece kedi kız a havlıyordu, demekki kızın lakabı kedi değil, ruhunda kedilik var
köpek doğası gereği parçalayacaktı sevimli şeyi
dizide 13 yaşında diyorlarda aslında 16 yaşındaymış kız o yüzden sübyancılıkla suçlayamaz beni @sürgünüm
)
dizinin ayrıntısına girek burda
fish money karpuzu penguene acı çektirmeden öldürdüm diye hayıflanıyor ama penguen her türlü işkenceyi hakedecek türde bir yaratık önüne geleni doğruyor şrfsiz
gordon bu bölüm daha bir oturmuştu karakter olarak ilk bölümdeki her haltın altından kalkacak parlak oğlan karakterinden sıyrılıp daha bir zorluklar karşısında çabalayan vatandaş konumundaydı ,
yanındaki sakallı ise herşeye bodoslama dalan fazla ayrıntıya girmeden kaba kuvvetle işi çözmeye çalışan bir dallama pozisyonunda
kaçırılan çocukların kurtarılmasına sevindim ama kaçıran kişilerin neden kaçırdığına dair net bir bilgi edinemedim acaba gerçekten çocukları yemek içinmi topluyorlardı ne içindi orası belirsiz ?
anası babası öldürülen yetim oğlan geleceğin parlak çocuğu olacak şimdiden belli batman ı izlememiş olmama rağmen oğlanda öyle bir parıltı seziyorum
İkinci bölümü de fena değildi. Bazı sahneler yapmacıktı, ama onun dışında genel olarak güzel devam etti.
Bütün kötü karakterler koca kazıkken, Bruce Wayne kardeşimiz neden sabi sübyan? O kadar yaş farkı ne alaka? Annesiyle babası öldüğü için yıllar sonra Batman olacak herhalde. Selina Kyle'de (Camren Bicondova) Catwoman olacaktır. Penguen ikinci bölümden havaya girmeye başladı.
Tanıdık yüzler: Six Feet Under'de ki Lisa (Lili Taylor) ve Ray Donovan'da, Ray'in babası için tuttuğu şartlı tahliye memuru konuk oyuncu rollerindeydi.
kedi kız ı fazla görmek nasip oldu zaten dizide en sevdiğim karakter kediydi birde köpeğin yanından geçerken köpek hiçkimseye değilde sadece kedi kız a havlıyordu, demekki kızın lakabı kedi değil, ruhunda kedilik var
köpek doğası gereği parçalayacaktı sevimli şeyi
dizide 13 yaşında diyorlarda aslında 16 yaşındaymış kız o yüzden sübyancılıkla suçlayamaz beni @sürgünüm
)
dizinin ayrıntısına girek burda
fish money karpuzu penguene acı çektirmeden öldürdüm diye hayıflanıyor ama penguen her türlü işkenceyi hakedecek türde bir yaratık önüne geleni doğruyor şrfsiz
gordon bu bölüm daha bir oturmuştu karakter olarak ilk bölümdeki her haltın altından kalkacak parlak oğlan karakterinden sıyrılıp daha bir zorluklar karşısında çabalayan vatandaş konumundaydı ,
yanındaki sakallı ise herşeye bodoslama dalan fazla ayrıntıya girmeden kaba kuvvetle işi çözmeye çalışan bir dallama pozisyonunda
kaçırılan çocukların kurtarılmasına sevindim ama kaçıran kişilerin neden kaçırdığına dair net bir bilgi edinemedim acaba gerçekten çocukları yemek içinmi topluyorlardı ne içindi orası belirsiz ?
anası babası öldürülen yetim oğlan geleceğin parlak çocuğu olacak şimdiden belli batman ı izlememiş olmama rağmen oğlanda öyle bir parıltı seziyorum
aaa penguene laf edemezsin sen tamammı bence çok şeker birisi yaaa 2.bölümden benim favori karakterim oldu kendisi yüz ifadesi konuşması yürümesi ölüyorum gülmekten özellikle 2.bölümde çok sevdim ben kendisini
aaa penguene laf edemezsin sen tamammı bence çok şeker birisi yaaa 2.bölümden benim favori karakterim oldu kendisi yüz ifadesi konuşması yürümesi ölüyorum gülmekten özellikle 2.bölümde çok sevdim ben kendisini
siz batmanın filmini izledinizmi bilmiyorum eski ilk çıkan serilerini diyorum
ordakı penguen öyle iğrenc birşeyki aman allahım görünce hemen insan kusmak istiyor böyle iğrenc birşey görmedim hiç onun yüzünden o filmine bakamıyorum tekrar izlemiyorum yanı🙂
ama bu dizidekı penguen maşallah çok tatlı çok şeker bir çocuk ayrıca batman bebekken o penguen yaşlı birisiydi yanı onu ayarlayamamışlar gibi sankı 🙂🙂 @Forumdash
siz batmanın filmini izledinizmi bilmiyorum eski ilk çıkan serilerini diyorum
ordakı penguen öyle iğrenc birşeyki aman allahım görünce hemen insan kusmak istiyor böyle iğrenc birşey görmedim hiç onun yüzünden o filmine bakamıyorum tekrar izlemiyorum yanı🙂
ama bu dizidekı penguen maşallah çok tatlı çok şeker bir çocuk ayrıca batman bebekken o penguen yaşlı birisiydi yanı onu ayarlayamamışlar gibi sankı 🙂🙂 @Forumdash
batmanın bebekliğini gösteriyordu film batman bebekken kanarzizyona düşüyor orada penguen batmanın bebek halini bulup alıyordu ve öyle iğrenc birşeydiki yanı anlatamam insan olarak değildi yanı böyle yaratık gibi birşeydi 🙂🙂
bu dizideki pengueni çok sevdim ama ben favori karakterim oldu 🙂🙂
batmanın bebekliğini gösteriyordu film batman bebekken kanarzizyona düşüyor orada penguen batmanın bebek halini bulup alıyordu ve öyle iğrenc birşeydiki yanı anlatamam insan olarak değildi yanı böyle yaratık gibi birşeydi 🙂🙂
bu dizideki pengueni çok sevdim ama ben favori karakterim oldu 🙂🙂