dediğim dakika ve saniyeye baktınmı orda güzel bişey çıktıhahahah alemsin vlla kızıcam kızamıyorumda ne halin varsa görr offf
dediğim dakika ve saniyeye baktınmı orda güzel bişey çıktıhahahah alemsin vlla kızıcam kızamıyorumda ne halin varsa görr offf
evet baktım ama bakmadan önce tahmin etmiştim yanıı ne çkıcağınıdediğim dakika ve saniyeye baktınmı orda güzel bişey çıktı
hanibalda +18 sahneler hemen hemen hiç yok keşke olsa ama yok işte
cinsellik yönünden diyorum zaten şiddet vesaire anca +13 olur, +18 olmazCinsellik yönünden mi diyorsun?Yok ya olmasın bence, aşk üçgeni gibi saçma bir şey olur.ki oldu da zaten.
Çaça'nın bu role gelmesi için Southland gibi bir dizide daha oynaması lazım
olsun sen fanı olarak hayal kurarsınÇaça'nın bu role gelmesi için Southland gibi bir dizide daha oynaması lazım
Umarım yayınlanmaz o 3 bölümde. Karanlık bir dizi olsun 13 bölüm olsun akla hayale gelmeyen suçlar işlensinDizi için 16 bölüm hazırlanacakmış. 13'ünün yayınlanacağı kesin 3'ü duruma göre belli olacak.
22'ye falan uzamasın da 16'ya da razıyız. Reytingler iyi olursa kesin uzar 16'ya.Umarım yayınlanmaz o 3 bölümde. Karanlık bir dizi olsun 13 bölüm olsun akla hayale gelmeyen suçlar işlensin
22'ye uzatmazlar heralde22'ye falan uzamasın da 16'ya da razıyız. Reytingler iyi olursa kesin uzar 16'ya.
42 bin like, 2 bin dislike. Hiç fena değil ama beklendik durum bence.7.176.713 Uçuyor adeta
Evet ama like/dislike la ölçmemek gerek42 bin like, 2 bin dislike. Hiç fena değil ama beklendik durum bence.
Bence like/dislike daha önemli. Fragmanı herkes izler önemli olan beğenip beğenmediği.Evet ama like/dislike la ölçmemek gerekMesela ben girdiğimde youtubeye beğenme alişkanliğim yokAma beğenmişimdir izlemeyi düşünüyordurumBeğeniler daha fazladır bence, dislike'ları normal karşiliyorum çünkü onlar bi yerde hayal kırıklıgı yaşayıp sinirden basmişlardır
Bilmem ben kendimden yola çıktım birazdaBence like/dislike daha önemli. Fragmanı herkes izler önemli olan beğenip beğenmediği.Tabii dizinin popülerliği için önemli ipucu o ayrı.
Ben de kullanmıyorum da kullananlar var sonuçta.Bilmem ben kendimden yola çıktım birazdaSen o tuşları kullanıyormusun? Yada neye bastın??
Pek umut verici değil eleştirmen puanları ama bakalım. Zaten eleştirel başarı yakalaması sürpriz olurdu. (70'lere çıkarsa iyi başarı olur yine uydu dizilerine kıyasla) IMDb puanını merakla bekliyorum ben. 9 üstü başlaması kesin gibi bence.Şimdilik 66 puanda eleştirmenlerde ama 8 kişi eleştirmiş. 30 eleştirmene kadar 70~75arasında gider gelir gibi@OzaN ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?