Gotham'ın İlk Fragmanı Yayınlandı!

Dizi için 16 bölüm hazırlanacakmış. 13'ünün yayınlanacağı kesin 3'ü duruma göre belli olacak.

Dizi için 16 bölüm hazırlanacakmış. 13'ünün yayınlanacağı kesin 3'ü duruma göre belli olacak.
Umarım yayınlanmaz o 3 bölümde. Karanlık bir dizi olsun 13 bölüm olsun akla hayale gelmeyen suçlar işlensin

22'ye falan uzamasın da 16'ya da razıyız. Reytingler iyi olursa kesin uzar 16'ya.
22'ye uzatmazlar heralde
diyecem ama 16 da fazla baharda yayınlanıyor bunların birde şükran günleri var ara veriyorlar ona denk gelirse 16'yi bölerek yayınlarlar

42 bin like, 2 bin dislike. Hiç fena değil ama beklendik durum bence.
Evet ama like/dislike la ölçmemek gerek
Mesela ben girdiğimde youtubeye beğenme alişkanliğim yok
Ama beğenmişimdir izlemeyi düşünüyordurum
Beğeniler daha fazladır bence, dislike'ları normal karşiliyorum çünkü onlar bi yerde hayal kırıklıgı yaşayıp sinirden basmişlardır

Bence like/dislike daha önemli. Fragmanı herkes izler önemli olan beğenip beğenmediği.
Tabii dizinin popülerliği için önemli ipucu o ayrı.

Bence like/dislike daha önemli. Fragmanı herkes izler önemli olan beğenip beğenmediği.
Tabii dizinin popülerliği için önemli ipucu o ayrı.
Bilmem ben kendimden yola çıktım birazda
Sen o tuşları kullanıyormusun? Yada neye bastın??

Şimdilik 66 puanda eleştirmenlerde ama 8 kişi eleştirmiş. 30 eleştirmene kadar 70~75arasında gider gelir gibi
@OzaN ?

Şimdilik 66 puanda eleştirmenlerde ama 8 kişi eleştirmiş. 30 eleştirmene kadar 70~75arasında gider gelir gibi
@OzaN ?
Pek umut verici değil eleştirmen puanları ama bakalım. Zaten eleştirel başarı yakalaması sürpriz olurdu. (70'lere çıkarsa iyi başarı olur yine uydu dizilerine kıyasla) IMDb puanını merakla bekliyorum ben. 9 üstü başlaması kesin gibi bence.