Gotham'ın İlk Fragmanı Yayınlandı!

22'ye falan uzamasın da 16'ya da razıyız. Reytingler iyi olursa kesin uzar 16'ya. :(
22'ye uzatmazlar heralde(b) diyecem ama 16 da fazla baharda yayınlanıyor bunların birde şükran günleri var ara veriyorlar ona denk gelirse 16'yi bölerek yayınlarlar:(

42 bin like, 2 bin dislike. Hiç fena değil ama beklendik durum bence. :)
Evet ama like/dislike la ölçmemek gerek(b) Mesela ben girdiğimde youtubeye beğenme alişkanliğim yok :X Ama beğenmişimdir izlemeyi düşünüyordurum:X Beğeniler daha fazladır bence, dislike'ları normal karşiliyorum çünkü onlar bi yerde hayal kırıklıgı yaşayıp sinirden basmişlardır:X

Evet ama like/dislike la ölçmemek gerek(b) Mesela ben girdiğimde youtubeye beğenme alişkanliğim yok :X Ama beğenmişimdir izlemeyi düşünüyordurum:X Beğeniler daha fazladır bence, dislike'ları normal karşiliyorum çünkü onlar bi yerde hayal kırıklıgı yaşayıp sinirden basmişlardır:X
Bence like/dislike daha önemli. Fragmanı herkes izler önemli olan beğenip beğenmediği. :) Tabii dizinin popülerliği için önemli ipucu o ayrı. :)

Şimdilik 66 puanda eleştirmenlerde ama 8 kişi eleştirmiş. 30 eleştirmene kadar 70~75arasında gider gelir gibi (b) @OzaN ?

Şimdilik 66 puanda eleştirmenlerde ama 8 kişi eleştirmiş. 30 eleştirmene kadar 70~75arasında gider gelir gibi (b) @OzaN ?
Pek umut verici değil eleştirmen puanları ama bakalım. Zaten eleştirel başarı yakalaması sürpriz olurdu. (70'lere çıkarsa iyi başarı olur yine uydu dizilerine kıyasla) IMDb puanını merakla bekliyorum ben. 9 üstü başlaması kesin gibi bence. :)