İşte abd rtuku ceza vermişmidir bilemem ama olaydı o zamanlar3x9
@Forumdash @xemrexxx Bahsettiğiniz bölümü izledim, beklediğim kadar abartılı değildi ama 3x10'da daha detaylı verdiler bayağı ateşli kısımlar var. Kombinasyon şaşırttı Dan çok şanslı ama 3.sezonda tip geldi çocuğa herkes peşinden koşuyor.
Ekli dosyayı görüntüle 82021
Ekli dosyayı görüntüle 82023Ekli dosyayı görüntüle 82022
3.sezon Dan ile Serena güzelleşti, Blair ve Nate çirkinleşti. Chuck reyiz aynı.
Bence ceza verilmemiştir çok abartılı değildi. Ama dikkatimi çekti ABD ulusal kanal dizilerinde öyle çok abartılı cinsellik yok bu da demek oluyor ki bir kontrol mekanizması var RTÜK gibi.İşte abd rtuku ceza vermişmidir bilemem ama olaydı o zamanlarGençleri olmusz etkılıyor gibisinden
Seranaya yuruyorsun ne iş@Çiğdem bacım dedm sana şu ortancanın laflarına kanma diyeSari ecünnüye yuruyor şimdi
Tabi ki de var beBence ceza verilmemiştir çok abartılı değildi. Ama dikkatimi çekti ABD ulusal kanal dizilerinde öyle çok abartılı cinsellik yok bu da demek oluyor ki bir kontrol mekanizması var RTÜK gibi.
Çirkinleşse de ben hala Blair'cıyım. Bıktık Serena'nın şeyliklerinden dizide Dan'in babasıyla yatmadı bi.@xemrexxx
Kalın puntodakini kim diyor ya.Tabi ki de var beGünlük gündüz kusağinda bile sunucular bizdekilerden daha muhafazakar giyiniyorlarHani bizde rtuk biraz dekolte giyildiğinde ceza kesiyordu ya sözüm onaHBO, starz, showtime da cinsellik var diye bizim ulusal kanallarla bir tutulup cinselliğe rtuk şeysi diye bağiriyolarAma oysa onlar paralı platformlar.
Serenanın rolü gittikçe zayıflıyor zatenChuck ve Blair için izlersen izlersinSıkıcı dizi olarak tarihimde yer alıyor
Bi ara vardi ya rtuk sunucunun kıyafeti yuzunden bi kanala ceza vermiştiKalın puntodakini kim diyor ya.Tek sorun işte bizdekiler paralı platformları da kontrol altına almaya çalışıyorlar..
Durrr ya spoi verme.Ben seviyorum valla, Amerikan gençliği de sevmiş demek ki bu kadar fırtınalar kopardığına göre. Bir sana göre sıkıcı...
Bundan sonra da Umutsuz EV Kadınları'nı izleyecem. (Yabancısını)Bi ara vardi ya rtuk sunucunun kıyafeti yuzunden bi kanala ceza vermişti
Demek ben izlerken de ergenliğimi geçmişim
Kesinlikle izleBundan sonra da Umutsuz EV Kadınları'nı izleyecem. (Yabancısını)
Ah e2/cnbc'li yıllar.Kesinlikle izleBen onu e2 zamanında turkce dublajlı izlemiştim. Harikaydı o günlerYaaa keşke nette duublajlısı olsa da izlesem o diziye pembe dizi muamelesi çekmiştim o zamanlar hergun izlerdim
Onu turkçe izlemek çok keyifliydi yaaAh e2/cnbc'li yıllar.Birlikte izleriz olmadı?
Genelde tersi olur amaOnu turkçe izlemek çok keyifliydi yaaİngilizce izleyeyim dedim o tadı vermedi
Hayır ben onu türkçe dublajlı keşfettiğim için öyle olduGenelde tersi olur ama
Entrikaaaaaa entrikaaaaa3x17
Ohaaa birde siz Chuk evlenilecek adam demiştiniz,otelini amcasından alabilmek için Blair’ı kullandı. Yatması için sundu. 😱 G...lık seviyesi bir milyon 😡 @Forumdash @xemrexxx
Bir şeyler var gibi ama Blair affetmemeli yoksa kraliçe imajı sıfırlanırEntrikaaaaaa entrikaaaaaAma sonra görürsün neyse
Georgina çok harcandı3x22 Sezon Finali
Salak Jenny o kadar bekaretini koru git Chuck ile yat sonra herkese duyur, Blair ile tam birleşmişken üstelik. Sonunda gittin ama özleyeceğim gibi geliyor nedense.Asıl bomba sonda Dan'e gelip Georgina'nın senden çocuğum var demesiydi, çok seviyorum bu kızı tam bir ruh hastası.
Lily'nin kötü adamdan kurtulmasına sevindim, Serena'nın sıkıntıları yüzünden kadın hasta olacaktı. Unutma Beni'deki konu işlendi kadına ilaç vere vere hasta etti.@xBUGRAx
@Forumdash @xemrexxx Georgina'ya sarışınlık çok yakışmadı mıPeki bu görsellere bakarken yanlışlıkla final bölümünden fotoğraf görmem.😡
Ekli dosyayı görüntüle 83811Ekli dosyayı görüntüle 83812
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?