Gossip Girl 6.Sezonda Neler OLacak,Final Sezonu Kaç Bölüm Sürecek?

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
18 Mart 2012
Mesajlar
181,711
Reaksiyon puanı
132,729
Puanı
1,061
Konum
İstanbul


The CW'nun merakla beklenen kararları sonunda açıklandı. The Secret Circle ve Ringer takipçilerini iptal kararıyla üzen kanal, Gossip Girl fanlarını ise mutlu etti. Kanal, diziye yeni sezon onayını verdi.


Kararın resmileşmesiyle birlikte Gossip Girl 6. sezon onayını almış oldu. Peki dizinin sezonu kaç bölümden oluşacak? İşte yeni sezonla ilgili şimdiye kadar belli olan ayrıntılar:


Josh Schwartz ve Stephanie Savage tarafından yaratılan, 19 Eylül 2007'de The CW'da ekran macerasına başlayan ve beşinci sezonunu sürdüren gençlik-drama dizisi Gossip Girl'ün altıncı sezonu aynı zamanda dizinin final sezonu olacak. Sezon, Deadline'ın haberine göre 11 bölümden oluşacak. İzlenme oranlarının düşük seyretmesi nedeniyle dizi hakkında bir süredir iptal söylemleri dolaşıyordu. Ancak, kanal diziye en azından kısa sezonluk güzel bir final şansı tanıyarak dizinin sadık takipçilerini üzmemiş oldu. Kısacası, Gossip Girl için beklenen kararın çıktığını söyleyebiliriz. The CW, benzer bir final sezonu kararını One Tree Hill için almıştı. Hatırlanacağı üzere Mart ayında sona eren dizinin dokuzuncu ve final sezonu 13 bölümden oluşmuştu.


Altıncı sezonda dizinin idari kadrosunda bir değişiklik olacak. Dizide showrunnerlık görevini üstlenen
Josh Safran ekipten ayrılıyor. Yerine geçecek olan isim ise yine Gossip Girl ekibi içerisinden seçildi. Dizinin idari yapımcılarından Sara Goodman bundan sonra dizinin showrunnerlığını yürüten isim olacak. Josh Safran'ın, NBC'nin Smash isimli dizisinin yapımcılarıyla anlaştığını ve dizinin ikinci sezonu için ekibe katıldığını not olarak belirtelim.


Gossip Girl'ün 24 bölümden oluşan beşinci sezonunun bitimine artık sadece bir bölüm kaldı. Peki dizinin sezon prömiyerinden bu yana elde ettiği izlenme oranları nasıl? Dizi, geçtiğimiz sene Eylül ayında ekranlara gelen Yes, Then Zero isimli prömiyer bölümünden bu yana izlenme oranlarında bölüm başına 0.59 reyting oranı ve 1.18 milyon toplam izleyici rakamlarını elde etti.


Yayınlandığı ilk günden itibaren moda dergilerinin de vazgeçilmez misafiri olan dizi, 14 Mayıs Pazartesi akşamı ekranlara gelecek The Return of the Ring isimli sezon finali bölümüyle beşinci sezonunu noktalayacak. Sezon finaline dair tanıtım videoları ve fotoğraflarına ise yazımızın sonunda yer veriyoruz.