'GORA 4 GORA'dan Gelişmeler ! | Netflix

Alemdar

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
7,407
Puanı
610
IMG_6470.jpeg

Cem Yılmaz'ın efsane film serilerinden biri olan GORA'nın devamı olan 'GORA 4 GORA'dan yeni gelişmeler geliyor.

Daha önce Netflix için 'film' halinde yapılması beklenen yapım, yeni bir karar ile 'dijital dizi' olarak yapılmasına karar verildi.

Dizi 6 bölüm olarak tasarlandı ve cast görüşmelerine başlandı.

Son olarak dizinin kadrosuna Bülent Şakrak dahil oldu.

IMG_6469.jpeg

Umarım iyi olur çünkü severim bu seriyi.
Sinema filmi olsa en iyisiydi ama Netflix olacaksa dizi olması daha olumlu gibi duruyor.
Ne bu ne de Yılmaz yeni şeyler üretemez oldular.
Ben yazıyorum yeni senaryo yapımcı almıyor Romantik Drama yazıyorum gidip eskilere daldılar tam birde Netflix tarzı oldu 5.Bölümü hazır @Alemdar
gora'da başlayan serüven gora'da bitecek dedi cem yılmaz kafa tv'de yani gora ilgili son iş olacak bir değişiklik olmazssa
Türkiye yeni seriler üretemiyor maalesef...
KAFA TV'deki Fenomen serisinde Cem Yılmaz'ın açıklamasına göre dizinin hikayesi : Arif ve Ceku GORA'ya dönüyorlar, Ceku Amir Tocha'nın yerine geçip gezegenin kraliçesi oluyor. Oğulları Kamuran'da GORA Askeri Akademisi'nden mezun oluyor. Ve onun yemin merasimi ile hikayeye başlıyorlar.

KAFA TV'deki Fenomen serisinde Cem Yılmaz'ın açıklamasına göre dizinin hikayesi : Arif ve Ceku GORA'ya dönüyorlar, Ceku Amir Tocha'nın yerine geçip gezegenin kraliçesi oluyor. Oğulları Kamuran'da GORA Askeri Akademisi'nden mezun oluyor. Ve onun yemin merasimi ile hikayeye başlıyorlar.
Full komedi olursa yine ilgi görür.

• Aynen
Reactions: Alemdar
Sanırım çekimler baya eski @ömer karataş çünkü orada film diyor ama Bülent Şakrak'lı resimde masada G4G bölümlerin planlaması duruyor ve 'A Netflix Original Series' diyor.

Ayrıca hikayenin sonu olacağını söyledi.

Evet bilim kurgu komedi dizisi güzel olur. :)
------

GORA serisi her türlü izlenir. Beklemedeyiz.
Bir süredir konulara nerden baksan haftada 4 5 tane yapar aynı şeyi yazacağım için yazmıyorum. Tabi bu senle ilgili değil neden kısır düşünüyorum diye kendimi sorguluyorum. Queen :v0:

Bir süredir konulara nerden baksan haftada 4 5 tane yapar aynı şeyi yazacağım için yazmıyorum. Tabi bu senle ilgili değil neden kısır düşünüyorum diye kendimi sorguluyorum. Queen :v0:
Hahahaha :A

Öyle demeseydin, yöneticiler aynı kişi 2 farklı hesap açmış sanacak :kiki::kiki::kiki:

(Şaka yapıyorum, IP adreslerinin farklı olduğunu gördüklerini biliyorum :D)

• Güldürdün
Reactions: RüzgarGülü

Forum İstatistikleri

Konular
176,078
Üyeler
8,555
Son Üye
Stoimargsor