Goodbye Liverpool Helal Olsun Beşiktaş!

Zafer​

B-zKfwuXEAAlxYL.jpg

bu arada 1.5 haftada 3 maç oynatan TFF TÜP BORU HATTINADA SELAM OLSUN :F

Helal olsun, gururlandık bizde tek yürek destekledik ve yine penaltılarla da olsa bi Uefa Avrupa Liginde eledik ingilizleri. :) :Z

Besiktasin turkiyenin puani yuksetmesi sebebiyle tebrikler

.Bilinç sonunda İngiltere kapısını araladi. Bu bilinç biraz daha gaza gelirse ligde yedek takımıyla oynar))

ben ağladım yaaaa son penaltı kaçıp kazandığımız zaman ağladım vlla :T

çoğu takımları tanımıyorum ben hatta şuan beşiktaşa rakip olan belçika takımıymış galiba adını ilk defa duydum :F:F:F

ama livirpolu tanıyordum babam ingiltere ligini her yıl izliyor dünyanın en takımlarından birini yendik :Z:Z:Z

dünyanın en iyi takımı beşikt(aşk) :love1::love1::love1:

ben ağladım yaaaa son penaltı kaçıp kazandığımız zaman ağladım vlla :T

çoğu takımları tanımıyorum ben hatta şuan beşiktaşa rakip olan belçika takımıymış galiba adını ilk defa duydum :F:F:F

ama livirpolu tanıyordum babam ingiltere ligini her yıl izliyor dünyanın en takımlarından birini yendik :Z:Z:Z

dünyanın en iyi takımı beşikt(aşk) :love1::love1::love1:
club brugge. cidden çok iyi kura çekmişsiniz bu turda garanti diyebiliriz. :D

Club Brugge gayet iyi bir kura olmus. Ama özellikle rövans macinin evimizde olmasi cok cok iyi oldu. :D

Süper bir geceydi ya Tolgay golü atana kadar çok ümitsizdim Allah'ım o golde ne sevindim ya. Müthişti maç tek kelimeyle. Uzatmalar ortaydı fakat penaltılarda her vuruş için dua ettim vuruşu kaçırıp da kazanınca duvardan duvara atladım. Eski Beşiktaş'ı özlemişim.:Z:Z:Z

İyi bir kura çektik ama Club Brugge öyle hafife alınacak bir takım değil Lıverpool maçlarındaki gibi iyi mücadele etmemiz lazım

Son düzenleme:
Maçı izlemeye niyetim yoktu ama arkadaşlar ısrar ettiler ben de yoğun ders tempomun arasında izledim, iyi ki de izlemişim. :D

Beşiktaş, Liverpool'u sahadan sildi resmen tüm oyuncular yürekleriyle oynadı. Tolgay o müthiş golü attığında Galatasaray atmış kadar sevindim. Liverpool'lu oyuncu penaltıyı kaçırınca Galatasaray kazanmış kadar mutlu oldum.

Büyük tebrikler Beşiktaş'a. :)