Evet bu gece 2. bölümü izlicemİzledin mi bu diziyi
Evet bu gece 2. bölümü izlicemİzledin mi bu diziyi
Nasıldı? Ben American Gods'a hiç ısınamamıştım, bu da onun gibiyse hiç bulaşmayayımEvet bu gece 2. bölümü izlicem
şimdi tek bölüm izlediğim için ne desem bilemedimNasıldı? Ben American Gods'a hiç ısınamamıştım, bu da onun gibiyse hiç bulaşmayayım
Bunda komedi diyor, onun kadar ağır olmaz diye umuyurum o yüzdenşimdi tek bölüm izlediğim için ne desem bilemedimAmerican God'ı ilk sezon izlemiştim ağır gelmişti bana daSezonu bitireyim AG yorumundan cıkarak sana tavsiye ederim yada etmem
Evet komedisi varBunda komedi diyor, onun kadar ağır olmaz diye umuyurum o yüzdenO dizi mitolojilere ilgi duyanlar hariç kimseyi sarmaz herhaldeNeyse bitirince yaparsın yorumunu o zaman
Onuda tamamlıcam az kaldı bitiyorFlashı da öne cek derim bacıcığımÇünkü senin bayılacağin gelişmeler var
tadı olmayan bir yemek gibi. Yiyorsun ama ne yediğinden zevk almıyorsun.Good Omens S01
Nasıl desem kiGözü doyuran ama tadı olmayan bir yemek gibi. Yiyorsun ama ne yediğinden zevk almıyorsun. Genel yorumum bu olsun sana @MasacRE @Çiğdem
Dizi Stranger Things gibi çocuklar üzerinden gidiyor. Ama asıl konunun odak noktası yerine absürt komedi olarak daha ağırlık verilmiş. Bu tür dizileri seven birsi olarak dozunda ayarlansa neyse dicem de aşiriydi. Ben dizinin daha karanlık olmasını isterdim. Kıyamet sonucta, gelmiş geçmiş dünyalık ne kadar fantastik var elinizde.
Kıyamete dair tüm öğeler toplamişlar. Adem olayından tut Nuh olayı İsa olayı derken (Hz.Muhammed olayı işlenmedi) tüm ilahi yönden fantastik ackik giderilmişti. Mahserin 4 atlısı harikaydı bence.
Karakterler rollerin altından kalkmış.Hepsi kendisini izlettiriyordu ama hepsini bir arada izlediğinizde bayıyorlardi. Spoi dişi verdiğim olay gibi. Yediğin yemekte sevdiğin şeyler vardır ama hepsini bi araya koyunca o güzel tad cıkmaz. (Çok güzel örnek buldum valla kutlarım kendimi)
Fantastik severler için günü kurtarmalık. İzlenebilir gibi. IMDB'de puan 8.5'tu şuan 8.4 yine çokDizinin en üst puanı 8.2 en alt 7.3 olmalı benceBenim puanım 7.5/10
Senin herif Crowley rolünde onu söylim baritadı olmayan bir yemek gibi. Yiyorsun ama ne yediğinden zevk almıyorsun.
Ozaman kütük @MasacRE sever ben sevmem
Good Omens S01
Nasıl desem kiGözü doyuran ama tadı olmayan bir yemek gibi. Yiyorsun ama ne yediğinden zevk almıyorsun. Genel yorumum bu olsun sana @MasacRE @Çiğdem
Dizi Stranger Things gibi çocuklar üzerinden gidiyor. Ama asıl konunun odak noktası yerine absürt komedi olarak daha ağırlık verilmiş. Bu tür dizileri seven birsi olarak dozunda ayarlansa neyse dicem de aşiriydi. Ben dizinin daha karanlık olmasını isterdim. Kıyamet sonucta, gelmiş geçmiş dünyalık ne kadar fantastik var elinizde.
Kıyamete dair tüm öğeler toplamişlar. Adem olayından tut Nuh olayı İsa olayı derken (Hz.Muhammed olayı işlenmedi) tüm ilahi yönden fantastik ackik giderilmişti. Mahserin 4 atlısı harikaydı bence.
Karakterler rollerin altından kalkmış.Hepsi kendisini izlettiriyordu ama hepsini bir arada izlediğinizde bayıyorlardi. Spoi dişi verdiğim olay gibi. Yediğin yemekte sevdiğin şeyler vardır ama hepsini bi araya koyunca o güzel tad cıkmaz. (Çok güzel örnek buldum valla kutlarım kendimi)
Fantastik severler için günü kurtarmalık. İzlenebilir gibi. IMDB'de puan 8.5'tu şuan 8.4 yine çokDizinin en üst puanı 8.2 en alt 7.3 olmalı benceBenim puanım 7.5/10
Forumdash'ın dizi yorumu bile kendisi gibi gizemlitadı olmayan bir yemek gibi. Yiyorsun ama ne yediğinden zevk almıyorsun.
Ozaman kütük @MasacRE sever ben sevmem
Senin herif Crowley rolünde onu söylim bari
En azından 6 bölümmüş beğendim oyuncular var bir bakarızForumdash'ın dizi yorumu bile kendisi gibi gizemli
Forumdash'ın dizi yorumu bile kendisi gibi gizemli
Bence de izleyin sizin yorumunuzu göreyimEn azından 6 bölümmüş beğendim oyuncular var bir bakarız
@Forumdash Abicim çoğunlukla dizi başlarkan uyur ve biterken uyanır rüyasında gördüklerinide gelir anlatırYani sağlıklı yorum yapıp yapmadını izlemeden bilemeyiz
Şimcik indiriyorum
Bu ne ablacım
Bu dizi kaldırılsın diye imza topluyormuş dincilerİzledin mi bu diziyi
Şeytan melek tanrılı işte Supernatural benzeriBu dizi kaldırılsın diye imza topluyormuş dincilerolayı ne
Kıyameti durdurmakBu dizi kaldırılsın diye imza topluyormuş dincilerolayı ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?