Hepsi de yakışıklıymışl lan.
Hepsi de yakışıklıymışl lan.
aynı @sokak sanati nın son of anarşi si gibi
kızlar da bol hem bu rakip okul @mrt-06 bilir hayat bilgisindenaynı @sokak sanati nın son of anarşi si gibierkekler o kadar bolki sıkışıklıktan birbirleriyle tepişiyorlar
eşek şakası yapmışlardır sanabende 16 yasimda aldim ne var bunda
niye la bunlar birbirine şapınca doğal olarak senin için 2 rakip eksiliyor şansın artıyorbirde sonuna kdar izledik iğrenç yaw
iyi yada kötu birseyle sonuclandigi icin saka diyemeyiz 😛eşek şakası yapmışlardır sana
sen bana söyle ben itiraf olarak yollarım @mrt-06 yaiyi yada kötu birseyle sonuclandigi icin saka diyemeyiz 😛
fazla detay girmeyeyim. ilerde itiraflarda belki duyma ihtimalin olur
bunlar zaten zararsız kızlar içinniye la bunlar birbirine şapınca doğal olarak senin için 2 rakip eksiliyor şansın artıyor
kendi bilgilerimi kendim itiraf ederim yada beni gercek taniyan biri yapabilir. ha bir ayrinti daha ben sayisini unuttum ama en az 10 evlenme teklifi almisligim var. yarisi görucu o baskasen bana söyle ben itiraf olarak yollarım @mrt-06 ya
demek 56 yaşındasınkendi bilgilerimi kendim itiraf ederim yada beni gercek taniyan biri yapabilir. ha bir ayrinti daha ben sayisini unuttum ama en az 10 evlenme teklifi almisligim var. yarisi görucu o baska
bana laf atarken bir kere daha dusun artik
sorun degil ufaklik. bundan sonra bu nineye nasil davranacagini ögrenmis oldundemek 56 yaşındasınaffet teyze aman babaanne
😱 ne yani yalan mı atıyon 😱sorun degil ufaklik. bundan sonra bu nineye nasil davranacagini ögrenmis oldun
bir nasihat. ön yargilardan uzak ol. umadigin tas bas yarar. hic bir sey görundugu gibi degildir ve her söylenene sazan gibi atlama
hayir. suana kadar söylediklerim hepsi dogru.😱 ne yani yalan mı atıyon 😱
biz safiye sultan olarak istediğimizi anlarız yargılamak kullarımızın haddine değilhayir. suana kadar söylediklerim hepsi dogru.
10 evlilik alan birini niye 50 kusur yaptigini anlamadim. o mesajda ince mesajlar var ama sen anlayacak olgunlukta degilsin daha
***** safiye sultaninada sanadabiz safiye sultan olarak istediğimizi anlarız yargılamak kullarımızın haddine değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?