Glee 5.Sezon Çekimleri Başladı

xemrexxx post: 1426751' Alıntı:
[video]http://22dakika.org/glee-5-sezona-dogru/[/video]

bekliyoruz:X @Forudash @<u><a href="https://fav10.net/members/87210.html" target="_blank">KayıpSehir</a></u>
Nasıl mention bu nasıl link atma :F:F Okumuştum bunu geçenlerde:X

Cory Monteith'e adanan 3.bölümün ismi "The Quarterback" (Oyun Kurucu) olarak değiştirildi
@Forumdash @KayıpSehir

E!Online'ın haberine göre ''The Quarterback'' bölümünün senaryosunda Quinn Fabray ve Britney S. Pierce karakterleri yer almıyor.

Demi Lovato'nun canlandıracağı karakter Dani'ye Santana ilgi duyacak.

vışhhh beklediğim çift :F santana ve demi :F @Forumdash @KayıpSehir

E!Online'ın haberine göre ''The Quarterback'' bölümünün senaryosunda Quinn Fabray ve Britney S. Pierce karakterleri yer almıyor.

Demi Lovato'nun canlandıracağı karakter Dani'ye Santana ilgi duyacak.

vışhhh beklediğim çift :F santana ve demi :F @Forumdash @KayıpSehir
Höh 😱 Yapmaz diyordum ama bi erkeksi tarafıda var gerçi:X Yakışırlar:X Bu arada Santana'yı dün mtv ödüllerini izlerken gördüm yine bi afetti:X

Höh 😱 Yapmaz diyordum ama bi erkeksi tarafıda var gerçi:X Yakışırlar:X Bu arada Santana'yı dün mtv ödüllerini izlerken gördüm yine bi afetti:X

onun her hali afet :D o sevgilisi ne öyle zeni kara kuru sıska biri hiç yakıştıramadım :F
quınn ve brittany ni,n finn in öleceği bölümde olmamaları kötü olmuş:( en azından quınn olaydı o ka anısı var

bu arada dizi nereye gidiyor :F galiba nişanlanmışlar :F
1239392_554361534628963_1457295991_n.png

xemrexxx post: 1429156' Alıntı:
onun her hali afet :D o sevgilisi ne öyle zeni kara kuru sıska biri hiç yakıştıramadım :F
quınn ve brittany nin finn in öleceği bölümde olmamaları kötü olmuş:( en azından quınn olaydı o ka anısı var

bu arada dizi nereye gidiyor :F galiba nişanlanmışlar :F
Başkasıyla nişanlanmiştir?:X Kurt mu o?

Forumdash post: 1432073' Alıntı:

This season will be so hot ::A:F

senaryo rayından çıktı gidiyor zaten:F demi ve santana :A

- - - Ekleme - - -
@primavera durumu oldu bnm için bu.(

Son düzenleme:
xemrexxx post: 1432133' Alıntı:
nokta noktaları anlamadım:F

2.sezon quınn&sam brittany&santana
4.sezon sam&britaany quınn&santana :F
Senin anlaman için banlanmayı göze alamam :X O ilişki durumu ne öyle :F Hİç dikkat etmemiştim izlerken:X

1234332_376431055816707_1760103099_n.jpg
Rent'in Seasons of Love şarkısı Cory'i anma bölümü olan The Quarterback'te söylenecek! @Forumdash @KayıpSehir

<span class="fbPhotosPhotoCaption" tabindex="0" data-ft="{&quot;type&quot;:45}" id="fbPhotoSnowliftCaption"><span class="hasCaption">

Moderatörün son düzenlenenleri: