Oha.
Sizce Emirin Yolu'nda tanıştıysa bu ikili, ilk kim alıştırmıştır. Gizem Çağatay'ı mı yoldan çıkardı yoksa Çağatay Gizem'i mi?@xBUGRAx @Forumdash @Çiğdem- @cookies @S.G.A.T. @Harunnn60 @Yiğitt @xemrexxx
Yakıştıramadım hiç kendisine,cezasını çekmeli
Çağatay da satış yapıyormuşSoru mu bu bee? Tabi ki Gizem aliştirmiştir. Evinde öğütücüsü bile varmiş okumuyormusun haberihiç bi dizisi tutmayınca kendini Narcos'a vermiş
Bi haftada dizisi bitti kesin gizem yatacak. Çağatay için indirim filan yapılırGeç yatar filan@Çiğdem-
İnş Neflix işide yatarSen de bayram edersin artık zibidi içeriye giriyor diye
Bi de canını alsınlar istersen,hapse girmesi bile seni tatmin etmediİnş Neflix işide yatar
2-3 Yıl kafa dinleyelimBi de canını alsınlar istersen,hapse girmesi bile seni tatmin etmedi
Sana ne zararı var adamın be2-3 Yıl kafa dinleyelim
Tv de karşıma çıkıyorSana ne zararı var adamın be
Kanal değiştir sende pis gudubetTv de karşıma çıkıyorNeflix işine bile bulaştı
Hayır 5 yıl süren dava hemen sonuçlanmaz
Aaa bunlar sadece içiçi değilmiş siz öyle diyip savunuyordunuzKanal değiştir sende pis gudubet
Bende sen evde çürü diye beddua ediyorumAaa bunlar sadece içiçi değilmiş siz öyle diyip savunuyordunuzSatıcılıkta varmış
İnş Neflix işi olmaz zaten beddua ediyordum
Mafya dizisinden etkilenmiş olabilir kendini uyuşturucu baronu sanmışBende sen evde çürü diye beddua ediyorum
Adam dizilerinden trilyon kaldırdı ne diye satıcılık yapsın
kız bu akşam köye yağmur yağdı mı?Aaa bunlar sadece içiçi değilmiş siz öyle diyip savunuyordunuzSatıcılıkta varmış
İnş Neflix işi olmaz zaten beddua ediyordum
Hhaah Aaa yok bu aralar yağmıyor hava açıkkız bu akşam köye yağmur yağdı mı?Yağdıysa yarın gunduzgözüyle etrafı kolacan et biSana da gökten bişeyler yağmiştirOnca dua ediyorsun@serhatt
Herşeyde kısmetsizsinHhaah Aaa yok bu aralar yağmıyor hava açık
He kezo he
Buna düşse düşse meteor düşerkız bu akşam köye yağmur yağdı mı?Yağdıysa yarın gunduzgözüyle etrafı kolacan et biSana da gökten bişeyler yağmiştirOnca dua ediyorsun@serhatt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?