Oha.
Sizce Emirin Yolu'nda tanıştıysa bu ikili, ilk kim alıştırmıştır. Gizem Çağatay'ı mı yoldan çıkardı yoksa Çağatay Gizem'i mi?@xBUGRAx @Forumdash @Çiğdem- @cookies @S.G.A.T. @Harunnn60 @Yiğitt @xemrexxx
Yakıştıramadım hiç kendisine,cezasını çekmeli![]()
Çağatay da satış yapıyormuşSoru mu bu bee? Tabi ki Gizem aliştirmiştir. Evinde öğütücüsü bile varmiş okumuyormusun haberihiç bi dizisi tutmayınca kendini Narcos'a vermiş
Bi haftada dizisi bitti kesin gizem yatacak. Çağatay için indirim filan yapılırGeç yatar filan
@Çiğdem-
İnş Neflix işide yatarSen de bayram edersin artık zibidi içeriye giriyor diye![]()
Bi de canını alsınlar istersen,hapse girmesi bile seni tatmin etmediİnş Neflix işide yatar![]()
![]()
![]()
2-3 Yıl kafa dinleyelimBi de canını alsınlar istersen,hapse girmesi bile seni tatmin etmedi![]()
Sana ne zararı var adamın be2-3 Yıl kafa dinleyelim![]()
![]()
![]()
Tv de karşıma çıkıyorSana ne zararı var adamın be![]()
Kanal değiştir sende pis gudubetTv de karşıma çıkıyor![]()
![]()
Neflix işine bile bulaştı
![]()
Hayır 5 yıl süren dava hemen sonuçlanmaz![]()
Aaa bunlar sadece içiçi değilmiş siz öyle diyip savunuyordunuzKanal değiştir sende pis gudubet![]()
Bende sen evde çürü diye beddua ediyorumAaa bunlar sadece içiçi değilmiş siz öyle diyip savunuyordunuzSatıcılıkta varmış
İnş Neflix işi olmaz zaten beddua ediyordum![]()
![]()
![]()
Mafya dizisinden etkilenmiş olabilir kendini uyuşturucu baronu sanmışBende sen evde çürü diye beddua ediyorum
Adam dizilerinden trilyon kaldırdı ne diye satıcılık yapsın![]()
kız bu akşam köye yağmur yağdı mı?Aaa bunlar sadece içiçi değilmiş siz öyle diyip savunuyordunuzSatıcılıkta varmış
İnş Neflix işi olmaz zaten beddua ediyordum![]()
![]()
![]()
Hhaah Aaa yok bu aralar yağmıyor hava açıkkız bu akşam köye yağmur yağdı mı?Yağdıysa yarın gunduzgözüyle etrafı kolacan et bi
Sana da gökten bişeyler yağmiştir
Onca dua ediyorsun
@serhatt
Herşeyde kısmetsizsinHhaah Aaa yok bu aralar yağmıyor hava açık![]()
![]()
![]()
He kezo he
Buna düşse düşse meteor düşerkız bu akşam köye yağmur yağdı mı?Yağdıysa yarın gunduzgözüyle etrafı kolacan et bi
Sana da gökten bişeyler yağmiştir
Onca dua ediyorsun
@serhatt