Kız o Safir izlemiyor Gizem katıldı diye seviniyor😂 @Yakamoz-AsiDiziyi izlediği için bu sevinci
Kız o Safir izlemiyor Gizem katıldı diye seviniyor😂 @Yakamoz-AsiDiziyi izlediği için bu sevinci
Anca izlediği diziye sevdiği bir isim katılınca bu denli sevinir insan
Hadi hadi kendini ifşa ettin
Kız o Safir izlemiyor Gizem katıldı diye seviniyor😂 @Yakamoz-Asi
Yiyin birbirinizi @DosiDosi benimle uğraṣmaya çalıṣıyor valla korkmaya baṣladım. Angelica ne dediyse o valla
HayırSen niye bu kadar sevindin ṣimdi çizdi diye mi @Dosi
Ben korurum seni 🤣 @DosiDosi benimle uğraṣmaya çalıṣıyor valla korkmaya baṣladım. Angelica ne dediyse o valla
Barış neyse de ecünnü ne manağğğ????sponsorları yeter : misal geçen hafta arapların formula 1 yarışı vardı türkiyeden meryoşumu ve barış arduçu çağırmışlar reklam için
Dün de Burak özçivitle Suudi Arabistandaydı kudurBarış neyse de ecünnü ne manağğğ????
Banane bundan.Dün de Burak özçivitle Suudi Arabistandaydı kudur
Heyatım her gece rüyanda niye görüyon o zaman bu herifleriBanane bundan.
Gördüğümü kim söylemiş?Heyatım her gece rüyanda niye görüyon o zaman bu herifleri
“Güneş yaşam kaynağıdır, güzel olduğu kadar tehlikelidir. Tüm gezegenler onun etrafında döner. Bu yüzden genel olarak güneş simgesini çok sık kullanırım günlük hayatımda, üstümde başımda, yaptığım resimlerde ve genel olarak evimin dekorasyonunda. Karakter ismimin Güneş olduğunu duyunca çok şaşırdım. Bazı tesadüfleri çok seviyorum. Demek ki çağırdım. Güneşi gerçekten bir Güneş gibi güçlü ve merkezde bir karakter olarak kurmak istiyorum. Güneş herkese ve her şeye enerji ve güç verecek, yaşam enerjisi katacak bence. Daha çok yeni tanıştım Güneş hanımımla, çok güzel planlarım ve heyecanım var onunla ilgili… Ondan ışıl ışıl parlayan bir kadın çıkaracağım. İçinizi ısıtan ama gereğinden çok yaklaşırsanız yakan bir kadın olacak…”