Gitsem Diyorum 8.Bölüm -Yeni Bölüm-

Puanınız Kaç ?

• 10

Oy: 7 87.5%
  • 9

Oy: 0 0.0%
  • 8

Oy: 1 12.5%
  • 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    8
çok güzel olmuş muhteşem olmuş

10 puanı hakediyor ..

ece - alper ben seni ..... diyince elektrikler kesiliyor acaba ece ne diyecekti ? alper ben seni varya evire çevire diye devammı edecekti? alper ben seni seviyorummu diyecekti ? alper ben seni bu kadar tırsak bilmiyordummu diyecekti ne diyecekti kimbilir
)

Her seferinde yorumlayacak birşey bulamıyorum okumadığımı sanma
nasıl yani güzel olduğu içinmi yoruma değer bulmadığın içinmi ? nasıl bulamıyorsun bak ben buldıum arayan buluyor
)

Elektriklerin kesilmesi Fenerin şampiyonluğu ve bıçaklı Galatasaray taraftarının üzerine bir iki çift laf ederdim ama üşendim.

Elektriklerin kesilmesi Fenerin şampiyonluğu ve bıçaklı Galatasaray taraftarının üzerine bir iki çift laf ederdim ama üşendim.
etseydin ya bak ne güzel laf lafı açardı hem konu daha bir popüler olurdu yapman lazımdı yorumu
)

orda soruyu cevaplamamışsın ama
ben dedimki ece nin lafı yarım kesiliyor ece ne diyecekti acaba
devamını görmek için şimdi bir hafta bekleyecekmiyiz bari fragman yaynla ?
bekleyeceksin tabi bununda heyecanı bu, fragman çarşamba günü

ECE ITIRAF NE ZAMAN ETCEKTE YANI ? BENDE BOYNUNA ATLAYIM KIZCAGIZIN.ECEMDEN ZARAR GELMEZ 😉 COK GUZEL VE SEMPATIK BIR KIZ GIBI DURUYOR

Destere ben sana kac defa soyledim Eceme sarkma diye.O bana seni cok seviyorum der

aaa bunlarda ağız tadıyla maç seyredemiyor her hafta olaylar oluyor son sahnede fena 😱😱
10 verdim cnm 🙂🙂

@destere ozur dilerim pampa.Emirede gicik kapiyorum yaw.Nasil 2 kizi birden elimden almaya calisiyor.Senide onun gibi sandim ama degilsin dostum