Gitsem Diyorum 8.Bölüm -Yeni Bölüm-

Puanınız Kaç ?

• 10

Oy: 7 87.5%
  • 9

Oy: 0 0.0%
  • 8

Oy: 1 12.5%
  • 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    8
çok güzel olmuş muhteşem olmuş

10 puanı hakediyor ..

ece - alper ben seni ..... diyince elektrikler kesiliyor acaba ece ne diyecekti ? alper ben seni varya evire çevire diye devammı edecekti? alper ben seni seviyorummu diyecekti ? alper ben seni bu kadar tırsak bilmiyordummu diyecekti ne diyecekti kimbilir :))

Her seferinde yorumlayacak birşey bulamıyorum okumadığımı sanma :)
nasıl yani güzel olduğu içinmi yoruma değer bulmadığın içinmi ? nasıl bulamıyorsun bak ben buldıum arayan buluyor :))

10 puanı hakediyor ..

ece - alper ben seni ..... diyince elektrikler kesiliyor acaba ece ne diyecekti ? alper ben seni varya evire çevire diye devammı edecekti? alper ben seni seviyorummu diyecekti ? alper ben seni bu kadar tırsak bilmiyordummu diyecekti ne diyecekti kimbilir :))

nasıl yani güzel olduğu içinmi yoruma değer bulmadığın içinmi ? nasıl bulamıyorsun bak ben buldıum arayan buluyor :))
Elektriklerin kesilmesi Fenerin şampiyonluğu ve bıçaklı Galatasaray taraftarının üzerine bir iki çift laf ederdim ama üşendim.:)

orda soruyu cevaplamamışsın ama:) ben dedimki ece nin lafı yarım kesiliyor ece ne diyecekti acaba :) devamını görmek için şimdi bir hafta bekleyecekmiyiz bari fragman yaynla ? :)
bekleyeceksin tabi bununda heyecanı bu, fragman çarşamba günü

ECE ITIRAF NE ZAMAN ETCEKTE YANI ? BENDE BOYNUNA ATLAYIM KIZCAGIZIN.ECEMDEN ZARAR GELMEZ 😉 COK GUZEL VE SEMPATIK BIR KIZ GIBI DURUYOR

10 puanı hakediyor ..

Destere ben sana kac defa soyledim Eceme sarkma diye.O bana seni cok seviyorum der :)

aaa bunlarda ağız tadıyla maç seyredemiyor her hafta olaylar oluyor son sahnede fena 😱😱
10 verdim cnm 🙂🙂

@destere ozur dilerim pampa.Emirede gicik kapiyorum yaw.Nasil 2 kizi birden elimden almaya calisiyor.Senide onun gibi sandim ama degilsin dostum :)