Giray Altınok'tan Amazon Prime'a Sürpriz Proje!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,159
Puanı
1,060
1738576759588-giray-altinok.jpg

Son dönemin en gözde isimlerinden biri olan Giray Altınok'tan sürpriz proje!

'Vampir-Köylü' oyununu modernize eden formatıyla dünya çapında izlenme rekorları kıran 'The Traitors' (Hainler) adlı yarışma programı ülkemize uyarlanıyor. Shine Medya'nın yapımcılığını üstleneceği yapımda 20 yarışmacı Belçika'daki bir şatoda buluşacak ve içlerinden kimin sadık kimin hain olduğunu bulmaya çalıştıkları sürpriz bir yolculuğa dahil olacak.

Altınok'un sunuculuğunu üstleneceği yarışma, önümüzdeki yıldan itibaren Amazon Prime'da izleyiciyle buluşacak.

The-Traitors-Peacock.jpg

Bu formatta ne kadar ciddi olabilir muamma. pek doğru bir tercih olmamış gibi.

Gerçekten kaliteli bir programa benziyor. Giray Altınok varsa işin başında bence tutacaktır ve kaliteli bir yapım izleyeceğiz gibi geliyor.

• Aynen
Reactions: Royal_Highness
İngiliz versiyonuna bir kaç gündür bakıyorum gerçekten ilgi çekici bir format. İyi bir kadro ile baya popüler olacaktır Türkiye'de. Kaç sezon sürer bilmiyorum ama sonuçta kadroda yer alanların hepsi şato da yaşayacaklar bir süre. Kime kısmet olur bu şans :D

İngiliz versiyonuna bir kaç gündür bakıyorum gerçekten ilgi çekici bir format. İyi bir kadro ile baya popüler olacaktır Türkiye'de. Kaç sezon sürer bilmiyorum ama sonuçta kadroda yer alanların hepsi şato da yaşayacaklar bir süre. Kime kısmet olur bu şans :D
Akıcı olursa büyük ses getirir.

• Harika
Reactions: Gizmen

Forum İstatistikleri

Konular
176,077
Üyeler
8,555
Son Üye
Stoimargsor