- Reaksiyon puanı
- 61,512
- Puanı
- 1,060
Hafta içi öğle tatillerimde devam edeceğim, bakalım güncele ne zaman yetişeceğimHemen başlamış
İyi seyirler dilerim.
Hafta içi öğle tatillerimde devam edeceğim, bakalım güncele ne zaman yetişeceğimHemen başlamış
İyi seyirler dilerim.
Bir süre çevrimdışıyım. Senden önce bitirme durumum olacağını sanmıyorumHafta içi öğle tatillerimde devam edeceğim, bakalım güncele ne zaman yetişeceğimSen jet hızıyla başlayıp bitireceğin zaman senden geride kalmak istemiyorum
![]()
‘Ben her an aniden izleyebilirim, sen başla’ dedin, ben de başladımBir süre çevrimdışıyım. Senden önce bitirme durumum olacağını sanmıyorumBu hafta el atamayacağımdan bahsetmiştim. Kendi derdindeyim. Dizilere vaktim yok
![]()
Alıntı ederken spoi okumuyorum6 x 5
İşte bu, işte bu! Gibi tarihinin en iyi bölümlerinden ve bu sezonun en iyi bölümü. Puanım 9.5
Vapur sahnesi, cinsiyet belli olma sahnesi, Ersoy’un isim değiştirmek istemesi, motorcu İlkkan… Efsaneydi be
Yılmaz, soyadıymış. İsmi Çağatay’mışİlkkan’ın insanüstü kuvvetini de öğrenmiş olduk
Geçen bölüm bu yüzden kavgadan kaçmış
Finaldeki kaza sahnesi ile de harika bir şekilde sonlanış oldu bölüm
Güncele yetişmeme 1 bölüm kaldı, haftaya herhangi bir günde hallederimAlıntı ederken spoi okumuyorum
Güncele yetiştin mi?
Ben bu hafta dinlenip haftaya el atarım belki. Haftaya mini bir tatil olacak (Mayıs ayını severim. Orda arada nefes alıyoruz)
Geçen hafta izlemeyeceğimi söylemiştim.Güncele yetişmeme 1 bölüm kaldı, haftaya herhangi bir günde hallederimİyi bari sen başlamadan yetişmiş oldum, hedefime ulaştım
6 x 6
Çok beğendim, en iyi bölümlerden bence. Baya bir yerde güldüm. Puanım 9.
Yılmaz, Ersoy ve İlkkan’ın ergen Çağrı ile imtihanını izledik. Yılmaz’ın Çağrı’nın babası yerine okul müdürü ile konuştuğu sahne çok iyiydi.Çağrı’ya yazdıkları notlar kahkaha attırdı
‘Her yerde seninleyiz Çağrı’
Ersoy dayak yedikten sonra Yılmaz’ın ‘İnsanlarda Ersoy’a karşı vurma eğilimi var’ demesiİlkkan’ın da hak vermesi.
Bizimkilerin 21 yol sonraki hallerini gördük. Yılmaz garibim cümlesini tamamlayamadı‘Müzik insanlar arasındaki’ dedi ve bitiremedi
İlkkan da sakalını boyatmış herhalde
Bu hafta sonu izleme ihtimalin vardı yine de, ben iyi yaptım güncele gelmekleGeçen hafta izlemeyeceğimi söylemiştim.
bu haftada çok yoğun bir hafta geçirdim. Dizi modum olmaz. Haftaya minik tatile denkleştirip bakarım belki![]()
Hafızanı gondikliyeyim. Nerden aklına geldi 12 öfkeli adam peygamber misin ya?Son bölüm de gayet güzeldi millet sürü psikolojisiyle yorum yapıyor Gibi zaten Geniş Aile gibi dakika başı gönderme, kelime oyunu yapan bir dizi değil ki olay örgüsü komik ve saçma oluyor genelde bu sebepten güldürüyor.
12 Angry Man filminin absürt komedi versiyonunu izledikSuçlamaların saçma olduğunu ben de biliyordum adam zaten 45 bin TL harcadım ne yapacağım 6 bin TL karı dediği yerde olay çözüldü
Ama genelde boş geyik ve sohbetin döndüğü o son 1 dakikalık sohbet kısmında bu sefer ters köşe oldum
Tamam milleti uyuz edip sonrasında krem satarak gelir elde etmiyorlarmış ama swinger partisi yapıyorlarmış
Ersoy'un da olm bizim eşimiz mi var ne swingerı dediği yerde sesli güldüm
Tövbe tövbe6 X 5
Puanım 9
6 X 6
Puanım 9.5
Hafızanı gondikliyeyim. Nerden aklına geldi 12 öfkeli adam peygamber misin ya?![]()