Ben bu sayfayı çok sevdim @Tolstoyevski ve @XanTier da benim gibi düşünüyorlarmış Sonunda gezmekten zevk alan birilerini buldum artık onlarla takılacağım byss @batuhankaralar@gözlemci ile her yeri gezebilirsin ormanlık arazi seviyorsan tercihin o olmalı ama işlek caddeler dersen tercihin ben ve @batuhankaralar olmalı.
Gazi Mahallesi ve yıldızlara büründürdüğün yere olduk.a yakın bir yerde oturuyorum oranında adı var ve belirli günler orada olmaman gerek Evet bazen karışıyor ama normal bir zamanda tıpkı taksim
Bu arada İStanbul'da yaşıyorum benimde böyle tutkularım var listenin tamamını anca inceledim , ve %90 ını tamamlamışımdır artık tekrara düştüm Şehir dışı yani uzun vadede Çanakkale'yi de görmeni isterim muazzam şehir ayrıca Bursa vs de öyledir
Çağırırsan sana seve seve eşlik eder hatta gezmene yardımcı olurum tabi anlaşabildiğimiz takdirde
Umarım gerçekleştirirsin hepsini
Bu arada en son yazdığın tarikat vs nerede katılacaksın merak ettim
Tolstoyevski Bey'i çok yanlış tanımışsınız.Ben de Gezi Parkı ile ilgili bir şey sanmıştım konuya girmeden.
Bence bir Bahçeköy turu kesinlikle yap ama erken saatlerde git , orada Atatürk Arboretumu var görmen gereken en müthiş yer yalnız hafta içi gidersen daha iyi kalabalık olmaz fazla hemde hafta sonu gelin-damat çekimleri oluyor sonrasında bir Belgrad ormanı turu yapmalısın orada bisiklet kiralama işleri de var, kiralarsın bisikleti delilercesine dolaşırsınTeşekkür ederim, yüzde 90 nedir resmen aşmışsın peki en sevdiklerin ya da aklında kalanlar hangi yerlerdi bu listede?
Eşlik için teşekkür ederim ama sanırım hepsini yalnız yol olacağım, fakat ileride bir kız arkadaşla birlikte gezmeye de hayır demezdim ama olacağını sanmıyorum neyse.
Tarikat konusunda tam emin değilim ama Kadiri ve Nakşibendi tarikat toplantılarını düşünüyorum. Öyle üye olmaktan ziyade sadece günü birlik, o ortamı ve zikir ayin olayını canlı canlı görebilmek için. Yer konusunda birisi büyük ihtimalle Fatih Çarşamba olur, ötekiler de o civarda olur sonuçta tekkelerin ana yurdu o bölge.
Bence bir Bahçeköy turu kesinlikle yap ama erken saatlerde git , orada Atatürk Arboretumu var görmen gereken en müthiş yer yalnız hafta içi gidersen daha iyi kalabalık olmaz fazla hemde hafta sonu gelin-damat çekimleri oluyor sonrasında bir Belgrad ormanı turu yapmalısın orada bisiklet kiralama işleri de var, kiralarsın bisikleti delilercesine dolaşırsın
Bir Beykoz turu muhteşem olur , kavacıkta otağtepe var mükemmel ve ölmeden önce herkesin görmesi gereken bir yer Sonra Boğazın diğer incisi Mihrabat korusu efsane olur , Sonra Kanlıca da yoğurt yer Hidiv Kasr'ına çıkarsın efsane şelalesi var
Sonrasında tek güne sığmaz belki ama sabahın ilk ışıklarında gidersen yetiştirebilirsin Hz.Yuşa tepesi var manzara enfes , ayrıca Anadolu Kavağı,Yoros Kalesi ve 3.Köprü manzarası efsane , PoyrazKöy mükemmel doğal biryer tek sıkıntısı köpek fazla dikkat et derim Anadolu Feneri'nde Fener var mükemmel görünüyor manzarası da yine 3.köprüye çıkıyor
Karaburun efsanedir gidebilirsen öneririm hatta resimleri de atayım sana ama telefonumda olduğu için spora gideceğim döndüğümde paylaşırım
Gezinti 2: Galata Kulesi
Yürüme mesafesinde olmasına rağmen en büyük ayıplarımdan biriydi bu kuleye hiç çıkmamış olmak, sonunda buraya çıkma fırsatım oldu. Yukarısı gerçekten bambaşka bir şey, İstanbul'un yarısı resmen ayaklarınızın altında oluyor. Ancak manzarada Galata kulesinin kendisinin eksikliği hissediliyor tabi. Yine de güneşin batışına denk gelmek o eksikliği kapattı.
Yukarısı oldukça soğuktu, hastalık yakındır. Birkaç kötü fotoğraf çekme imkanım oldu fakat gerçekten de oldukça kötü çözünürlükteki fotoğraflar. Gerçeğin tadını vermiyor. Yılların emektar s4 ile anca bu kadar tabi.
Ekli dosyayı görüntüle 58011 Ekli dosyayı görüntüle 58012 Ekli dosyayı görüntüle 58013 Ekli dosyayı görüntüle 58014 Ekli dosyayı görüntüle 58015 Ekli dosyayı görüntüle 58016 Ekli dosyayı görüntüle 58017 Ekli dosyayı görüntüle 58018 Ekli dosyayı görüntüle 58019 Ekli dosyayı görüntüle 58020 Ekli dosyayı görüntüle 58021 Ekli dosyayı görüntüle 58022 @Tolstoyevski bunlar senin için
Çatalca Antikköy ve Çatalca'daki İnceğiz mağaralarını görmelisin mutlaka adeta cennet köşe
Genel olarak çoğu hayvan var ve gerçekten cennet köşe birazdan sana Karaburun limanı'nı da atacağımİstanbul'da böyle yerler olduğuna inanası gelmiyor insanın ama sahiden var. Muhakkak ziyaret edeceğim ileride, özellikle tay çok şirinmiş.
Bunları faceye attım abla, sende girmeyince göremedin doğal olarak@gözlemci harika resimler üstteki hayvanlı olan resimleri biliyorum göstermiştinte alttaki resimleri görmemiştim çok güzelmiş valla
Bunları faceye attım abla, sende girmeyince göremedin doğal olarak
Benim için fotoğraf çekmek bir tutku, gezmekte öyle
Bu arada gerçekten istediğin bir yer varsa arşivimden atarım buraya @Tolstoyevski
İnstagramda instastroy eatmıştım ama fark etmedin sanırım Bakalım yollar bizi pazartesi nereye götürecekmaalesef yok biliyosun tekrar açmayıda biraz daha erteleniyorum işte arkadaş almaya uğraşıyor bakalım
ama instagramdada paylaşsan olur aslında
İnstagramda instastroy eatmıştım ama fark etmedin sanırım Bakalım yollar bizi pazartesi nereye götürecek
Aynen abla oraya atmıştım fark etmedin yada kaçırdınHikayeymi attın anlamadım
Bunları faceye attım abla, sende girmeyince göremedin doğal olarak
Benim için fotoğraf çekmek bir tutku, gezmekte öyle
Bu arada gerçekten istediğin bir yer varsa arşivimden atarım buraya @Tolstoyevski