He valla sabrın sonu selamet oldu çok şükür bir daha da girmem herhaldeBen de onu soracaktım sana ne kadar kaldı diye
Sabreden derviş muratına ermiş...😉
He valla sabrın sonu selamet oldu çok şükür bir daha da girmem herhaldeBen de onu soracaktım sana ne kadar kaldı diye
Sabreden derviş muratına ermiş...😉
Girme girme otur evde bir yere de kıpırdama hele akrabalara falan gideyim deme ev candır canHe valla sabrın sonu selamet oldu çok şükür bir daha da girmem herhalde
Hayatta gitmemGirme girme otur evde bir yere de kıpırdama hele akrabalara falan gideyim deme ev candır can
Unutma o zamanHayatta gitmemBu sefer cidden tımarhane yolu gözükür
Çok sinirim bozuldu ben tam çıkmaya hazırlanıyorum paydos edicem sevinci ile yaşıyorum adam paat diye dedi şimdi çıkmıyosun öyle sinirim bozuldu kiUnutma o zaman
Abowww mesaiye mi kaldınÇok sinirim bozuldu ben tam çıkmaya hazırlanıyorum paydos edicem sevinci ile yaşıyorum adam paat diye dedi şimdi çıkmıyosun öyle sinirim bozuldu ki
3 saat kalıyodum zaten 40 dk daha bıraktı sağolsunAbowww mesaiye mi kaldın
Hey allahım ya3 saat kalıyodum zaten 40 dk daha bıraktı sağolsun
Sabreden derviş muratına ermişİŞTEN ÇIKMAMA SON 4 GÜN KALDI!
Çok şükür Rabbime sabrı verdi vallahi yoksa ben dayanamazdımSabreden derviş muratına ermiş
Dışardaki muhteşem havanın keyfini çıkarmaya son 2-3 saat
Al2-3 saat yazip bana göndermesi yetmezmis gibi birde güzel hava varmis. Peh.
Calısıyo musun?Eve gitmeye son 3 saat.
Calısıyo musun?
Saate bakma zaman daha hızlı geçer baktıkça hiç geçmiyo gibi oluyorBizim burasi da sicak, hatta önümüzdeki günler size göre daha sicak. Ama cok bulutlu.Mavi gökyüzü görülmüyor.
------
Suan zaman geciriyorum diyebilirim.
Saate bakma zaman daha hızlı geçer baktıkça hiç geçmiyo gibi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?