"Gerçeğin Peşinde Koşmak" Tanıtım Fragmanı | SON SEZON - Ekim

vayy evet izledim furkan çok güzel olmuş, eline emeğine sağlık.
Başarıların Devamını Diliyorum,Rabbim Yolunu Açık Etsin..
Güzel Adımlar Bunlar..
Darısı Başıma :)

vayy evet izledim furkan çok güzel olmuş, eline emeğine sağlık.
Başarıların Devamını Diliyorum,Rabbim Yolunu Açık Etsin..
Güzel Adımlar Bunlar..
Darısı Başıma :)

Çok tesekkür ederim Vahap..

Bu yorumun beni gerçekten çok mutlu etti.. Yüce rabbim senin de yolunu açik etsin..

Tesekkür ederim Mustafa ve Hilal..

Sizi heyecanlandiracak ve güzel birsey yapabildiysem ne mutlu bana

Toplamda kaç sezon ? ve kaç bölüm var? bi göz atmak isterim.Fragmanın sonu olmuş ama entrika yok mu işin içinde?

Toplamda kaç sezon ? ve kaç bölüm var? bi göz atmak isterim.Fragmanın sonu olmuş ama entrika yok mu işin içinde?

Bu 3.sezonu ve son sezonu. Toplam 66 bölüm yayinlandi ve yeni sezon 67.bölümüyle baslayacak.

Fragmani begendigin için tesekkürler, entrika tabii ki var, çok var..

Bu 3.sezonu ve son sezonu. Toplam 66 bölüm yayinlandi ve yeni sezon 67.bölümüyle baslayacak.

Fragmani begendigin için tesekkürler, entrika tabii ki var, çok var..

Pek forum bilgim yok açıkcası neyi nerde bulurum...Boş vaktimde geziniyorum tüm bölümler nerde? link atarsan sevinirim :)

Mesela üstte arama motoruna "Gerçegin Pesinde Kosmak 1.bölüm" diye yazabilirsin ve karsina 1.bölümün linki gelir..

2.bölüme geçtiginde "Gerçegin Pesinde Kosmak 2.bölüm" yazabilirsin vb. vb. devam edersin

Arama moturunu biliyorumda bende sandım bi yerde topluca set halınde bulabileceğim bi bölüm vardir diye söylemiştim.Aslında ortalıkta kaybolacağına hikayeler adı altında bölümleri stoklayabilirseniz daha kolay olurdu :)

Arama moturunu biliyorumda bende sandım bi yerde topluca set halınde bulabileceğim bi bölüm vardir diye söylemiştim.Aslında ortalıkta kaybolacağına hikayeler adı altında bölümleri stoklayabilirseniz daha kolay olurdu :)

O biraz zor maalesef.. Ama istersen birkaç bölümü oku, begenirsen devam edersin, begenmezsen de etmezsin zaten. :)

@emre5757 Tesekkür ederim Emre. Harika buldugun için tesekkür ederim..

Yeni sezon bölümleri yakinda basliyor..