Gerçeğin Peşinde Koşmak 60.Bölüm | BÜYÜK SÜRPRİZ - Son Sahne Videolu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ya arkadaşlar Fks14 forumu gerçekten seviyor, o nedenle forum için sürekli bir şeyler yapmak istiyor ve bu konuda sınırları zorlamaya çalışıyor. Şimdi video çekmiş olması belki ona çok fayda sağlamayacak ama her şeye fayda açısından bakmak yanlış olur. Yaptığın işte mutluysan gerisini düşünmeyeceksin. Fks14 de işini ve bizi seviyor, biz eğlendirmek için hayli çaba harcıyor. Bence en azından teşekkürü hak ediyor.

Ah bide eleştiriyi kabul etse.Yada şu alıngalığını üstünden atsa.Pazarcıların en öne koydukları elmalar gibi pırıl pırıl parlayacak.Ama nerde o günler...

Ah bide eleştiriyi kabul etse.Yada şu alıngalığını üstünden atsa.Pazarcıların en öne koydukları elmalar gibi pırıl pırıl parlayacak.Ama nerde o günler...

Ben elestirilere herzaman açigim. Sen dizimle ilgili birçok elestiri yaptin, hepsini de kaale aldim. Almaya da devam ediyorum. Diziye hareket aksiyon vs getirin dediniz getirtmeye çalistim bu bölümle.. Daha fazla ne yapabilirim ki?

Burak bu mesajlara bence herkes alınır. Sen karşındakinden olgunluk bekleyeceğine biraz eleştiri dozunu azaltsan bence doğru bir karar vermiş olursun. Biz senin üstün espri yeteneğine hayranız, seni hep öyle görmek istiyoruz.

Ben elestirilere herzaman açigim. Sen dizimle ilgili birçok elestiri yaptin, hepsini de kaale aldim. Almaya da devam ediyorum. Diziye hareket aksiyon vs getirin dediniz getirtmeye çalistim bu bölümle.. Daha fazla ne yapabilirim ki?

Şimdi eski konulara göz atmak istemiyorum.Eleştirdiğimde hiç kaale almadığını biliyoruz.Lütfen burda bana masal okuma Furkan.

BuraK yeter uzatma artık..

Fks14'ü video koyduğuna pişman ettiniz vallahi

İyi sustum.Birdaha birşey yazarsam.Adam alıngan beyler.Dağılıyoruz.

İyi sustum.Birdaha birşey yazarsam.Adam alıngan beyler.Dağılıyoruz.

Eleştiriden eleştiriye fark var.İnsanın kafasına balyoz indirir gibi eleştirirsen alınır tabii ki. endgame'e katılıyorum dozunu biraz daha azaltmalısın.

Son düzenleme:
senaryonda videonda muhteşem 10 numara çok güzel olmuş eline ve beynine sağlık..

başarını çekemeyenler anten taksın

bak beni yanlış anlama ben sadece soru sordum!

bak beni yanlış anlama ben sadece soru sordum!

Yanlis anlamadim fakat "Hollanda ketçapi mi" , "Ailen biliyor mu" , "Disaridan kisiler delirmis mi bu çocuk" gibi kelimelerin kullandigini pek hos bulmadim, bu benim sahsi fikrim. "Güzel olmus veya güzel olmamis" diyip geçebilirdi mesela.

öyle mesajlar yazmayı sevmiyorum

Hollanda ketçapı mizahi bir soru yani ketçap mı demek istedim

Ailen biliyor mu yani ailen bilmese bu yaptıklarını anlam veremez ama biliyorlarmış

Dışarıdan gören delirmiş mi bu çocuk orada da BuraK'a katılıyorum

Furkan Kardeşim Güzel Olmuş İleride Dış Çekimler ve Oyuncular da Görmek İstiyoruz Böyle Videolu Süper 😉

Furkan Kardeşim Güzel Olmuş İleride Dış Çekimler ve Oyuncular da Görmek İstiyoruz Böyle Videolu Süper 😉

Vallahi ne yalan söyleyeyim, aklimdan geçmiyor degil dis çekimler ve oyuncular. Zaman gösterecek, herseyin hayirlisi.