Gerçeğin Peşinde Koşmak 42.Bölüm [18 Ekim 2011 - Yeni Bölüm]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Gerçeğin Peşinde Koşmak
Gerçek, onu öğrenen için onu söyleyenden daha faydalıdır..

YAPIMCI: FURKAN DO
ĞA
YÖNETMEN: MESUDE ERARSLAN

42.Bölüm

SAHNE 1: CANSU / HASTANE

Cansu yogun bakima alinmistir. Bora Nazan'i aramaktadir. Bora'nin yaninda Derya ve Nükhet vardir.

BORA: Nasil yapabildin bunu kendine Cansu? Nasil kendi canina kiyabildin?
CANSU: Artik kaldiramiyorum abi. Bana yapilan bu ihaneti daha fazla kaldiramiyorum.
BORA: Anliyorum abicigim. Ama ne olursa olsun senin güçlü olman lazim.
CANSU: Elimde degil anlasana abi. Elimde degil. Öz ve öz kardesim kocami bastan çikardi ve o'nunla kaçti!
DERYA: Cansu ne olursun artik böyle yapma. Unut gitsin. Yeni bir hayata baslaman lazim artik.
CANSU: Unutmak o kadar kolay degil. Tabi siz yasamadiniz nereden bileceksiniz ki?
DERYA: Aa Cansu! Yapma böyle, artik yeter. Tamam acini anliyoruz ama böyle herkesi üzüyorsun. Abinin durumuna baksana? Annen'de geliyor birazdan.
BORA: Tamam Derya, biz disariya çikalim. Cansu biraz yanliz kalsin.

SAHNE 2: ORHAN / EV

Orhan evinde yataginda yatmaktadir. Felçtir. Hareket edemez ve konusamaz. Yanina Hakan gelir.

HAKAN: Hey gidi Orhan bey. Demek ki yataklarda buldunuz kendinizi. Ailenize yaptiginiz kötülüklerden sonra az oldu bile sonucunuz. Size böyle görmek, bana çok degisik geldi biliyormusunuz. Sert bakisli, duygularini belli etmeyen ve kizina baba sevgisini hiç verememis bir adam olarak taniyordum ben sizi. Demek ki yanilmisim. Ee, bosuna dememisler su testisi su yolunda kirilir. Herkes kaderini kendi çizer ve sizde kaderinizi kendiniz çizdiniz Orhan bey. Simdi yataklarda sürünün, aritk tek basinasiniz. Sonunuz geldi artik. Orhan Elciya sayfasi kapandi gitti.

SAHNE 3: NAZAN / HASTANE

Nazan kosturarak hastaneye gelmistir. Cansu'nun durumunu çok merak eder.

NAZAN: Nükhet, canim Cansu nerede?
NÜKHET: Canim sakin ol. Cansu iyi, yatiyor su an.
BORA: Gel böyle otur annecigim.
NAZAN: Dogru söylüyorsunuz degil mi? Cansu gerçekten iyi degil mi?
DERYA: Merak etme Derya teyze. Cansu gayet iyi.
NAZAN: Oh çok sükür yarabbim.

SAHNE 4: TÜRKER / IS

Türker ve Cenk is için yeni adaylar seçmektedirler. Türker Nazan'dan çok etkilenir ve o'nu kadrolarina dahil etmek ister.

CENK: Nasil buldunuz adaylari Türker bey?
TÜRKER: Simdiye kadar pek etkilenmedim ama belki gelecek adaylar daha iyi olur. Sirada kim var?
CENK: Nazan Gürsel. 46 yasinda, kendisi kuaförlük yapmis. Ve kendine çok güveni olan bir hanimefendi.
TÜRKER: Nazan Gürsel. Güzel. Begendim bu hanimefendiyi. Çagirin gelsin. Belki ise aliriz ha? Ne dersin?
CENK: Siz nasil uygun görürseniz Türker bey. Ben sekreteri bilgilendiririm çagirir gelir Nazan hanim.
TÜRKER: Tamam o zaman.

SAHNE 5: KUMRU ve MERT / EV

Kumru eve gelmistir. Mert odasindadir. Ama Kumru Mert'i baska bir kadinla basar.

KUMRU: Ne oluyor burada?
MERT: Kumru canim. Ben..
KUMRU: Sakin. Sakin dokunma bana. Asaglik herif.

Kumru kosarak ayrilir evden. Mert arkasindan kosar.

MERT: Kumru! Kumru lütfen.
KUMRU: Neden Mert neden?
MERT: Çok pismanim askim. Içkiliydim.
KUMRU: Ben senin için ailemi terk ettim. Ablami mahvettim. Degermiydi ha degermiydi?
MERT: Kumru lütfen böyle konusma.
KUMRU: Bitti. Senin gibi bir erkek arkadasim artik yok!

Kumru aglayarak gider..

SAHNE 6: NAZAN / EV

Nazan, Cansu, Bora, Derya ve Nükhet oturmaktadirlar. Derya kahveleri getirmistir. Nazan camdan disariya bakmaktadir.

DERYA: Nazan teyzecigim. Kahveniz.
NAZAN: Sag ol yavrum.
DERYA: Annecigim.
NÜKHET: Sag ol kizim. Nazan, komsucugum hayirdir, daldin gittin?
NAZAN: Yoo, öyle disariya bakiyordum.
CANSU: Kesin is meselesini düsünüyordur. Alindi mi diye?
NAZAN: Yok canim. Alindiysam ne mutlu bana, alinmadiysam dert etmem. Her iste bir hayir vardir degil mi.

Kumru evin bahçesinden içeriye bakar ve aglar. Ailesini paramparça yapan Kumru gözyaslariyla ailesine bakar ve Nazan Kumru'yu görür...

Bölüm Sonu..