Gerçeğin Peşinde Koşmak 2.Bölüm [Yeni Bölüm]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu bölüme kaç puan veriyorsunuz?

• 1

Oy: 1 7.1%
  • 2

Oy: 0 0.0%
  • 3

Oy: 1 7.1%
  • 4

Oy: 3 21.4%
  • 5

Oy: 9 64.3%

• Kullanılan toplam oy
    14
Ya tamam ya! AlemTo bugün için söylemiyorum ama dizimin reytingleri süper de gitse senle birlikte - ismini vermeyeyim - bir arkadaş bana sürekli 1 atıyorsunuz. Bu tip ayak kaydırma davranışları yanlış Ben sana gerektiği zaman 4 de verdim. Ama sen son günlerde abarttın. Ve evet buna sinirlenip ben de sana 1 verdim son 2 gündür. Çünkü senin planın herkese çoğu zaman 1 vermek... Ben Çete'ye 3 vermiştim. Ama sen işi abartınca sana karşı " normal " olarak bir antipatim oluştu...

Ayrıca konuştuğun kişi üst düzey bir yönetici! Saygısızlık yapma hakkına sahip değilsin!

Son düzenleme:
fazla uzamadı mesaj atmayınca büyüklük göstermiş sanıyor neferet yani kendini çok akıllı sanıyor ama bu benim tamamen kendi fikrim
mesaj attım.kendimi büyük falan da göstermiş sanmıyorum ben,öyle yapmak istesem buradaki en kaliteli diziye bile 2'nin üstü puan vermezdim çünkü gerçek hayatta yönetmenlik ve oyunculuk yaptım amatör de olsa...senaryo da yazdım...kim ne diyebilirdi o zaman?ve evet normalde mesaj atmazdım.artistlik coolluk ya da seni takmadığımdan değil,en fazla 2. söyleyişte bir şeyi anlamazsan o şeyi anlamak istemiyorsun demektir...beyefendiye laf anlatmak için sürekli peşinde koşamam ben...

(öncelikle özür dileyerek) hayır lan hayır,2 kez söyledim İSTEYEN İSTEDİĞİ OYU ATSIN,ama bunu ayak kaydırma niyetiyle yaptığını anlarsam ÖNÜNÜ KESERİM onun.Bunu yapma nedenim zaten kendi dizine oy atma imkânının bulunması.

neferet merak ettim kaç yaşındasın?

en kaliteyi diziye bile 2 puan vermezdim demişin ya bırakın herkes kime atmak istiyorsa atsın
osmanaslan ben sana 1 verdim ama sen hakediyorsun beğendim saçma bir şekilde hadise gelmiş saçma birşekilde insan öldürüyorsun

itirafta bulunma zamanı geldi ;
fks 14 gerçeğin peşinde 1.bölüme 5 verdim bugün yeni dizini de 5 verdim ama g.p bugün garip olay yaratmısın kız diyor annesine anne sen tecavüze mi uğradın baban tarafında anne ne demesini beklerken bir bakıyorum 10-15 yaş sınırı bir konuşma yapıyor rahatladın mı vs..... böyle yapacağına tokat atsa daha iyi olurdu ne bilerim daha değişik birşey puanıma şuna göre verdim

saçmalamama konusunda:0
özen:1
akıcılık::0
konuşmalar:0
olay ve örgüsü:0
toplam 1

hayır sadece merak ettim niye sert çıktın ki?

adam hâlâ otomatiğe bağlamış bir biçimde isteyen istediğine oy versin diyor.FARKLI BİR ŞEY söyleyen oldu mu?sadece kendi dizisine haksız avantaj sağlamak için kötüye kullanmasın bu özgürlüğünü diyorum.

Ben sana artik bisey demiyorum, diyecek laf bulamiyorum artik. Gerçekten hem bana hem OsmanAslan'a çok adaletsiz davraniyorsun..

bi şey değil olur arada böyle şeyler...
bazen senle fb konularında tartışıyoruz da biraz daha dikkatli olmak için sormuştum...

bi şey değil olur arada böyle şeyler...
bazen senle fb konularında tartışıyoruz da biraz daha dikkatli olmak için sormuştum...
sorun yoksa sevindim...

@Fks14: Bu dünyada,özellikle bu ülkede tüketici değil üretici olmaya çalışana bir şeyler katmaya çalışana ve bunu hakkıyla yapanlara hep adaletsiz davranılır,sıkma canını çok güzel gidiyorsun. (AlemTo senin için söylemiyorum,atarlanma hemen
)

Ben sana artik bisey demiyorum, diyecek laf bulamiyorum artik. Gerçekten hem bana hem OsmanAslan'a çok adaletsiz davraniyorsun..

sana adeletsiz davranmıyorum aynı şey osmanaslan içinde geçerli ben sana hep 5 verdim ama yukarıda açıkladım sebebi niye 1 verdiğimi bundan sonra buna göre vereceğim

Ver, beni pek ilgilendirmez anladin mi AlemTo? Artik ne yaparsan yap

kötüye kullanmak size göre 1 veren herkes kötü kullanıyor bir türlü anlamadın daha adam otomiğe takmış diyor

@55 fks 14 daha ben sana 5 verdiğim özgür demiştin fazla dönme

neferet hep bana sinirlendiğinde başkasına sert çıktığında beni bahane etme

Son düzenleme:
kötüye kullanmak size göre 1 veren herkes kötü kullanıyor bir türlü anlamadın daha adam otomiğe takmış diyor
tamam arkadaşım öyle haklısın.benim gibi şerefsizler hep öyle düşünürler zaten.

Ben bu forumu senden yıllar önce tanıdım,buranın insanının içtenliğine de güvenirim.%99.9 1 hak ettiği için 1 vermiştir sen rahat ol 😉 Şike olduğundan şüphelenen arkadaşımızı rahatlatmak ve olası bu tür girişimlerin önüne geçmek için yapıldı o açıklama.Lütfen şunu algıla artık.

Kimsenin döndüğü falan da yok,ben de kimseye olan sinirime seni bahane etmem.Kimseye yapmam bunu.

kendine niye şerefsiz diyorsun ben sana sadece hatanı söyledim tamam anladım artniyetler için söyledin ama 1 atanlar beni kötü anlıyacak diye oyunu etkilemiş oluyorsun ne kadar düşük ihtimal olsa da

Tamam onlara da gereken açıklamayı yapayım herkes tatmin olsun:

Oylama sisteminde verebileceğiniz 5 farklı puan vardır.İstediğinizi verebilirsiniz ve kimsenin oyunuza müdahale etme ve değiştirme hakkı bulunmamaktadır.Buna girişen de ceza alacaktır.