Gerçeğin Peşinde Koşmak 2.Bölüm [Yeni Bölüm]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu bölüme kaç puan veriyorsunuz?

• 1

Oy: 1 7.1%
  • 2

Oy: 0 0.0%
  • 3

Oy: 1 7.1%
  • 4

Oy: 3 21.4%
  • 5

Oy: 9 64.3%

• Kullanılan toplam oy
    14
Tsk ederim cevaa. :)

hacı bu diziye her türlü 5 veriyorum ama şu 1 veren arkadaş kim ve niye verir ki?
anlamadım

Güzel yorumun için tsk ediyorum..

O 1 veren arkadas yani eminim ki AlemTo'dir. Neden 1 verdi anlayamadim ama kendi dizini yükseltmek bizim dizilerimizi de düsürtmek istiyor galiba.

Neyse AlemTo'da degilse mazur görsün beni ama bütün yollar AlemTo'yi gösteriyor.

bu tür kendi dizisini yükseltmek için düşük oy verenler tespit edilirse süreli banla cezalandırılacaklardır.bu ister bir uyarı ister bir tehdit olarak algılansın.

bu bölüm beklentimin altında kalsa da güzeldi.verdim beşini.

Tesekkür yorumun için gelecek bölümler daha daha iyi olacaktir:).. Süphen olmasin:)

O zaman 1 puani sen vermis oluyorsun. Tabii ki özgürsün 1 puan vermekte ama nedenini söyleyebilirmisin. Yani gelecek bölümler elestirilerini çiddiye alirim diye:)

bana diosan yargısız infaz yapma bundan sonra puanlarımı söylemiyeceğim bazen istersem söylüyeceğim :)

Ben artik bisey demiyorum, adminler herseyi görüyorlar zaten. :)

3 verdim art niyetli değil.Senin dizilerine hep 5 veriyordum ama bu bölüm biraz bana vasat geldi.3 verdim...

görsün benim gizlim yok neferet bir mesajını okudum hep düşük verenler tespit edilirse banlanır demisin sana gülüyorum sana artık herkesin atacağı oya da karışmaya başladın

Ben bisey demecegim artik ama herkese 1 veren arkadas çok adaletsiz davraniyor onu da söylemek istiyorum.

Belki sen degilsin, bilmiyorum artik..

ben sana büyük hatana 5 verdim ben hikayeye göre puan veriyorum :) ve puanımı gerekli gördüğüm yerde açıklıyacağım burada gerekli görmüyorum

görsün benim gizlim yok neferet bir mesajını okudum hep düşük verenler tespit edilirse banlanır demisin sana gülüyorum sana artık herkesin atacağı oya da karışmaya başladın
ahaha sesli güldüm.

bana ne olm milletin oyundan?5 verse ne olur 1 verse ne olur hayatımda bir değişikliğe mi yol açar?kendi dizisini ön plana çıkartan,şike yapan süreli banlanır dedim.sadece gıcıklık olsun diye ya da beğenmediği için 1 verdiyse o onun problemi.ama kendi dizisini daha başarılı göstermek için bunu yapıyorsa orda duracak arkadaşım.kendinize oy vermek gibi bir hakkınız var,onu kullanın oyunuzu artırmak için.

oy kullananları göremiyoruz ve bu nedenle bunun yapılma olasılığı yüksek.caydırıcı şart.bilmem anlatabildim mi?

fazla sesli gülme

bende zaten sana o 5 atsa seni etkiliyecek diye birşey demedim benide etkilemez benim demek istediğim bırak insanlar kaç atmak istiyorsa atsın

Insanlar zaten kaç atarlarsa atsinlar beni ilgilendirmez ama 1 atan her kimse nedenini ögrenmek istemem benim en dogal hakkim.

Tamam ama daha fazla uzatmayalim lütfen. :)

fazla sesli gülme

bende zaten sana o 5 atsa seni etkiliyecek diye birşey demedim benide etkilemez benim demek istediğim bırak insanlar kaç atmak istiyorsa atsın
istediğim desibelde gülerim.bana milletin oyuna karışma diyorsan niye benim gülmeme karışıyorsun?

isteyen istediği nedenden istediği notu verebilir ama bunu başkasını başarısız göstermek için ya-pa-maz.diziyi yazan arkadaşım da oylar genel olarak yüksek seyrederken 1 adet 1 görünce aklına ilk o olasılığın gelmiş olmasından daha doğal bir şey olamaz.çünkü günümüzün en popüler başarılı gözükme yöntemi diğerinin ayağını kaydırmaktır.neden siyasiler birbirlerine sürekli laf atarlar ilkokullu bebeler gibi sence?öyle olmasa bile akla ilk o olasılığın gelmesinden daha doğal bir şey olamaz insanın doğası bu.normal koşullarda şike yapan olursa yakalanması çok zor çünkü malum oylar görüntülenemiyor.Ama bu %0.1 ihtimal bile gerçekleşse uygulanması gereken bi yaptırım olmalıdır.

fazla uzamadı mesaj atmayınca büyüklük göstermiş sanıyor neferet yani kendini çok akıllı sanıyor ama bu benim tamamen kendi fikrim

şimdi okudum mesajı adam 1 atmak istiyorsa engelliyecekmisin ben sana bunu demek istiyorum