Geniş Aileye 4 Yeni Oyuncu

xdragxx

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
33,350
Puanı
1,060
“Geniş Aile” dizisinin Cevahir’i Ufuk Özhan, eşi Nazan Özkan ve oğlu Eren’le tatil yapıyor. Ünlü oyuncu, zamanının büyük kısmını minik oğluyla oyunlar oynayarak geçiriyor. Önceki gün havuz kenarında oğlunu oynatırken kendisini görüntüleyen muhabirlerin sorularını yanıtlayan Özkan, “Geniş Aile” dizisiyle ilgili tüyolar verdi: “Kadroya dört yeni isim daha katılacak. Her biri çok önemli ve profesyonel kişiler.” Dizinin reytinglerinden memnun olduğunu belirten oyuncu, “Pak Panter filmi beyazperdede bizi hayal kırıklığına uğrattı, onun dışında iyi bir yıl geçirdik” dedi.
270737_240852722609823_125231477505282_927166_4232222_n.jpg

inşallah ufuk özkan bide reytingden memnunuz demiş orada çok şaşırdım

Keşke bu sene final yapsalardı tadında bıraksalardı

Yeni gelen oyuncularla eski tadı yakalayabilirler. Ama oyuncuların ünlü isimler olması gerek.

Avrupa Yakası da tam hatırlamıyorum ama 2. veya 3.sezonun sonunda birçok ayrılıklar yaşamıştı. Ama Sacit, Makbule, Gaffur gibi takviyelerle dizi eskisinden bile daha iyi oldu...

gelişme açısından süperde ufuk özkan ufak atsadı bari reytinglerden memnunuz mu ? burada takıldım reytingler berbat deme tamam onu anladım ama güzelde deme bari :)

arkadaşlar cüneyt inaya yeni sezonda koyu bilalin kardeşi gelmeyecek demiş sizce doğru mu ?