Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çocuğun fotosuna bende baktım küçük bir çocuk ışte. Ya onu ışletmısler yada kafadan sallıyor. Birde ufuk özkan adında bir link vermiş. Benden ufuk özkanin facebook linkini isteyin. Buraya onlarca yiğarim
çocuğun fotosuna bende baktım küçük bir çocuk ışte. Ya onu ışletmısler yada kafadan sallıyor. Birde ufuk özkan adında bir link vermiş. Benden ufuk özkanin facebook linkini isteyin. Buraya onlarca yiğarim
şimdi 0 6 yaş arası çocuklar oradaki ya ya öyledir yazarlar
benide çok sinirlendiler ulvi ç ben kimseyle kolay kolay dalga geçmem ağzımı bozdular küfrettim ama yine de banlamadılar
bir tutturmuşlar zeynep siz geniş aile olmaz. O zaman önceden geniş aile nasıl oluyordu 1 sezon. Aslında ulvisiz cevahirsiz mürselsiz koyu pembe siz geniş aile olmaz. Şüküfeymis zeynepmis önemli değil önemli olan geniş ailemiz
arkadaşlar sizden bi isteğim olacak duvarlarına yazacam bu sayfaya adminliğimi koyuyorum çünkü bir düzene girmesi lazım daha önceden de iki sayfa yönettim adminliğimi isteyenler beğensin deyim sizde beğenin
hacı sen yaz ben beğenirim ama başka face ile çünkü benim face iptal. Arkadaşımın facebookuyla beğenirim. Adı emrah çelik. Birde furkan yani fks14 çocuğa iyi laf koymuş güldüm
Bu ''iletişim'' konusunu çok abartmışsınız. Ne var bunda?! İsteyen istediği ile rahatça görüşebilir. 18. yüzyılda değiliz. Bunu aklınıza kazıyın. Zaten Türkiye, ''Bilmem hangi ünlü benim komşum,'' diye övünebilen insanlardan oluşuyor. Klasik Türk, elinde 2.0 mp kamerayla bir yere gider ve cart curt foto çeker. Tatili yurt dışında geçirmek bir havadır onlara göre. Bunları yapmıyorsan, sen Türk değilsin arkadaş!
Ayrıca, Geniş Aile'nin Zeynep'ten sonra yine yine ''Komşu Kızı''yla devam etmesi saçmaydı. Umarız Gripin hazırlar müziği.
''Zeynep'' karakteri güzelliğinden dolayı (Tartışılır. Bence çirkin değil ama bir insan tek bölüm gülmezse ne işe yarar?) gerek kızların, gerek ise halk arasında ''abazan'' ya da ''abaza'' diye adlandırdığımız kesimin izlemesini sağlıyordu. Onun yerine getirecekleri kişi güzel olmalı, fakat her bölümde de somurtmamalı, teşekkürler.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.