Geniş Aile'de Zeynep'in Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu!

Geniş Aile 100 bölüme yaklaştı. Aşırı da uzamasın. 140. bölüme kadar devam etsin. Ama bu tip adı sanı bilinmeyen ve diziye katkı sağlaması aşırı zor olan oyuncular yerine daha bilindik ve komediyi güzel oynayabilecek oyuncular alınsa iyi olur. Ama izlemeden de yorum yapamayız Buket Araz ile ilgili..

Öyle demeyin arkadaşlar Geniş Aile'de birçok kişi fazla tanınmıyordu hatta hiç tanınmıyordu. Ben mesela ulvi'yi ilk defa Geniş Aile'de gördüm. Belki iyi olur dizi için.

Ön yargılı davranmamak lazım.Duyulmamış olması başarısız olacağı anlamına gelmez.Dizi yapımcıları reytingi büyük çok sevilen diziye başarısız birini katarak riske girmezler.Hem dizilerde oyuncu değişiklikleri iyi olur sürekli aynı hikaye biraz sıkıcı olabiliyor ama dengeyi çok iyi kurmak gerekiyor.

Mesela Avrupa Yakası birçok oyuncu değişikliği yaparak uzun bir süre devam etti. Dizilerde hiç oyuncu transferi olmazsa insanlar bir süre sonra eski yüzlerden sıkılabilir.

Arkadaşların da dediği gibi ön yargılı olmamak gerek. Bülent Çolak, Tolga Canbeyli gibi isimlerin de adı hiç duyulmamıştı ama şimdi diziyi onlar sırtlıyor :)

Arkadaşlar bazı yerlerde zeynep gitmedi sadece bir kaç bölümlüğüne gitti geri gelecek diyorlar ve buket araz in konuk oyuncu olarak katılacağını söylüyorlar sizce doğru mu?

Adminim yeni bir haber çıkmış Zeynep sadece birkaç bölümlüğüne çıkıyormuş. Geniş Aile'nin Facebook sayfasında gördüm ama gerçek mi bilmediğim için haberle ilgili konu açmak istemedim.