Yahu Kanal D kaliteli değilse hangi kanal kaliteli. En kaliteli kanal Kanal D bu kadar basit. Diğer kanalları da sayalım o zaman. Show Tv`nin de bir Doktorları var. Yazın bütün gün yayınlıyor. Bir Acunu var haftada 4 gün yayınlıyor. Bir tane de Sürprizi var dönüp dolaşıp, yerini bile değişmeden aynı haberleri her gün yayınlayıp Yeni Bölüm yazıyorlar. Günde 3 tane üstelik her gün. Show Kulüp, Yaz Sürprizi, Pazar ve Cumartesi sürprizleri hepsi aynı haberler günde 3 kez Yeni Bölüm diye yayınlıyorlar. Bu kaliteli mi sence?
Yok artık. 3 olsun tamam Acun. 3 az mı? Kalitesizlik işte. Show Tv Doktorlarla alay malzemesi oldu. Ana Doktor, Doktor Sürprizi falan. Ayrıca Evet. İsteyen Pazar Sürprizi, Cumartesi Sürprizi, Yaz Sürprizi, Show Kulüpün hepsine baka bilir. Bire bir aynı. Haberlerin yeri bile aynı. Bir Pazartesi Sürprizi, Salı sürprizi çıkmadığı kaldı. Günde 3 kez yayınlanıyor. Show Tv izlenilir bir kanal olabilir. Ama kalite konusunda konuşulacak en son kanal. Pis Yedili ve Düşman Kardeşlerin kalitesi ortada. Akasya Durağından farkları yok.Gunde 3'mu magazin programi ve ayni haberler ha? Guldurme Allah askina. Hic izlemedin herhalde. Biri bodrumdaki haberleri gosteriyor o da yaz surprizi. Biride İstanbuldaki haberleri gosteriyor oda Show Kulup. Show TV'nin Doktorlari 2,5 saat. O da normal bir dizi saati. Acun dort gun mu? Ben Survivorun dort gun oldugunu gormedim ve Acun hep uc gun gitmistir. Sadece YST bi kere dort olmustu o da mart ayinda bitmesi gerektigi icin. Bi kere gordunuz ya hep soylersiniz artik. Ayrica dort yildir yayinlanan ve begeniyle izlenen Wipeout'a ne diceksin? Yada AFK, Suskunlar, EDY, Pis Yedili, Dusman Kardesler... Show bu sene zirveyi alir İns.'da sizin yuzunuzu gorurum ben. Zaten ratingler baya bi yaklasti.
Yok artık. 3 olsun tamam Acun. 3 az mı? Kalitesizlik işte. Show Tv Doktorlarla alay malzemesi oldu. Ana Doktor, Doktor Sürprizi falan. Ayrıca Evet. İsteyen Pazar Sürprizi, Cumartesi Sürprizi, Yaz Sürprizi, Show Kulüpün hepsine baka bilir. Bire bir aynı. Haberlerin yeri bile aynı. Bir Pazartesi Sürprizi, Salı sürprizi çıkmadığı kaldı. Günde 3 kez yayınlanıyor. Show Tv izlenilir bir kanal olabilir. Ama kalite konusunda konuşulacak en son kanal. Pis Yedili ve Düşman Kardeşlerin kalitesi ortada. Akasya Durağından farkları yok.
Fatmagülü bitiren yapımcı Kanal D değil. Ayrıca Pis Yedili sence Gençlik dizisi mi? Resmen 4-10 yaşa hitap ediyor. Orçonun abartılı şekilde kendini komik sanması numarasını anca o yaş arası çocuklar yer. Orçonun tek bir lafına bile gülmüyorum. Ayrıca Pis Yedili, Düşman Kardeşler=Akasya Durağı. Kanal D`nin kalitesini konuşmaya gerek yok. Hiç olmazsa dizi tekrarlarını yayınlıyor. Aynı yapımları haftada 3 gün yayınlayıp, aynı magazin programını farklı diye günde 3 kez yutturmuyor.Pis Yedili su anda en cok izlenilen genclik komedi dizisi. Ayrica kalitesizde degil. Dusman Kardesler desen AD ile karsilastirilamaz. Dqha cok Entel Koy Efe Koye karsi gibi yada Sumelanin Sifresi gibi dizilerle karsilastirilir ve bu tur diziler ilk iki sezon kaliteli ve izlenilebilir giderler. Ama AD Arka Sokaklarin yolundan gittigi icin bitmesine daha cok var. Kanal D de iyi ki.bir dizi tutturmus. Baslayan dizilerin hepsinin ne zaman bitecegi bellisiz. Ben fatmagulun neden bittigini anlamis degilim ama orayada dusunuyorlardir bi on yil surecek olan dizi. Ayrica magazin konusunda soyleyeceklerimi soyledim. Pazar ve C.tesi Surprizi haftanin tum magazin haberlerini topluyorlar. Biri Bodrum, biride İstanbul haberleri.
Fatmagülü bitiren yapımcı Kanal D değil. Ayrıca Pis Yedili sence Gençlik dizisi mi? Resmen 4-10 yaşa hitap ediyor. Orçonun abartılı şekilde kendini komik sanması numarasını anca o yaş arası çocuklar yer. Orçonun tek bir lafına bile gülmüyorum. Ayrıca Pis Yedili, Düşman Kardeşler=Akasya Durağı. Kanal D`nin kalitesini konuşmaya gerek yok. Hiç olmazsa dizi tekrarlarını yayınlıyor. Aynı yapımları haftada 3 gün yayınlayıp, aynı magazin programını farklı diye günde 3 kez yutturmuyor.
Doktorlar 2 saat normal yayınlanıyor mu diyorsun? Güldürme beni. Asıl Akasya Durağı ve Arka Sokaklar normal 2 saat yayınlanıyor. Daha fazla değil. Ama Doktorlar hem öğlen, bazı akşamlar PT2`de ve her gece yayınlanıyor. Kısacası Feriha ve Doktorlar her gün 2 kez yayınlanıyorlar. Hatta Doktorlar bazen 3 oluyor. Asıl kalitesizlik bu. Bir daha yayın akışına bakmadan kalitesiz deme
Lafı çevirme lütfen. Sen Doktorlar günde 2 saat yayınlanıyor dedin ben de Hem Feriha Hem de Doktorlar günde 4 saat yayınlanıyor diyorum. Eğer isbat istiyorsan Show Tv yayın akışına bakabilirsin. Rüya değil merak etme. Doktorlar ve Aşkı Memnu dizisinin kalitesi hiç bir zaman bitmez. Çok Seviyorum Ferihayı da, Doktorları da, Aşkı Memnuyu da. Ama sen Kanal D kalitesiz diyorsun ben de Show Tv kalitesiz diyorum. İsbatı da burada. Kanal D aynı programın tekrarını hiç bir zaman diğer kanallar gibi günde 2 kez yayınlamadı, yayınlamaz! Demekki söylediğin kalitesi lafı Showa ait. Hem Doktorlar ve Feriha 2 saat yayınlanıyor demekle de yalan konuşmuş oluyorsunRuya gormek cok guzel dimi. Sen devam et o zaman ruya gormeye. Gunde uc kez yayinlanan magazinn haberinide doktorlarida ruyada goreceginden Ayrica Pis Yedili hem ask, hem eglence, hem dram var. Ama sen sadece Orcoyu gormussun. Ayrica Ask-i Memnuyla Kanal D uc yildir tekrarlarini yayinayarak doktorlardan daha kalitesiz oldu. Ama hic coktan Doktorlar ogretici bir dizi. Arka Sokaklar ve AD bitse bile tekratlari yayinlanacak. Cunku Kanal D doymasin bu kalitesizlige.