Geniş Aile Sezon Finali

xdragxx

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
33,350
Puanı
1,060
Evet buradan bütün geniş aile sever arkadaşlarıma sesleniyorum daha önceden cücünün fln kaçırılıp zeynepin gideceğini bilen facebook sayfasından flash gelişme
geniş aile haftaya yani 95.bölümüyle sezon finali yapıyor sezon finalinde büyük bir sürpriz geniş aile seyredenleri bekliyor ve böylece bu sürpriz ile seneyeki seneryo oturmuş olacak inşallah zuhal topal geri döner
hepinize iyi seyirler[😡]:d

ben zaten inşallah o gelir dedim daha kesin birşey yok zaten sürpriz

Bende gördüm facebookta o haberi ahmet admin yapmış. Süper bir haber sezon finalinde gelecek sezonun senaryosunun temelleri atılacakmiş. Ama birazda üzülüyorum çünkü birkaç ay boyunca geniş ailemi göremicem. ınşallah tekrarlarıni verirler.

Bende gördüm facebookta o haberi ahmet admin yapmış. Süper bir haber sezon finalinde gelecek sezonun senaryosunun temelleri atılacakmiş. Ama birazda üzülüyorum çünkü birkaç ay boyunca geniş ailemi göremicem. ınşallah tekrarlarıni verirler.

Star tekrarlarını verir büyük ihtimal.Bitmesindense bir kaç ay ayrı kalmak daha iyidir:)Bende merakla bekliyorum sezon finalini.İzliyicem.Tam 1 sezondur izlemediğim diziyi:)

eğer sezon finali olmasaydı hiç göremeyecektik haber çok büyük bir ihtimalle doğru çünkü o sayfanın yöneticileri genellikle çekimler gidip oradan öğreniyorlar bu haberleri

Lightning Thief sen geniş aileyi 2. Sezon hiç izlemedin mi? Tam bir sezon izlemedim dizi demişsin.

Motor kol yanaklarının yalama yapması gibi ! :D aynı oyuncunun 2 3 kere girmesi sıkıcı bayıcı son çırpınışlar

Yeni sezon Eylül ayında mı başlayacak? Seneye senaryo daha da iyileştirilir ve oyuncu takviyesi yapılır umarım...

Konuyla alakası yok ama Facebookta Mürsel Severler sayfası 1 milyonu aşmış. En son baktığımda 1.067.298 kişiydi. Vay be dedim ve şaşırdım.

Valla bilmiyorum o sayfayı bende Mürsel severler sayfasını bugün gördüm. Ama süper iş çıkarmışlar 1 milyon ne demek ya her halde geniş ailenin en büyük hayran sayfasıdir bu.