Geniş Aile Reyting İçin Bitmemiş

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdragxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xdragxx

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
33,350
Puanı
1,060
evet geniş aile reyting için bitmemiş doğuş yüzünden bitmiş
ufuk özkan sayfasından aldığım bilgilere göre geniş aile reytingler yüzünden değil star el değiştirdiği için bitiriyorlarmış dizimizi. Cüneyt abiden öğrenmişler.

Reytingleri iyi olsa Yayınlandığı gün 1.olsa emin olun bitirmezlerdi.Hatta ilk 5'te olsa bile bitmezdi.Reytingleri zaten çökmüştü.Bana bu canım Babam senaryo sıkıntısından bitti denilmesi gibi geldi.

Doğan grubunda kalsaydı biraz daha devam ederdi ama şu da bir gerçek ki Geniş Aile'nin reytingleri eski günlerindeki gibi iyi olsaydı Doğuş grubuna geçse de devam ederdi :)

bakın zaten haberde dizi 4 5 sene daha sürerdi demiyor eğer star doğanda olsaydı böyle apar topar bitmezdi en kötü yılbaşı bölümünde biterdi yada sene sonunu bile görebilirdi:)
eğer reytingleri iyi olsaydı iffet ve firar gibi devam ederdi zaten

bakın zaten haberde dizi 4 5 sene daha sürerdi demiyor eğer star doğanda olsaydı böyle apar topar bitmezdi en kötü yılbaşı bölümünde biterdi yada sene sonunu bile görebilirdi:)
eğer reytingleri iyi olsaydı iffet ve firar gibi devam ederdi zaten

Bu doğru ama en fazla 120. bölüme kadar sürerdi sonra biterdi.

şimdi apar topar bitti en azından 120 yapardı senin dediğin gibi işte zaten oyuncularda öyle düşünüyordur en kötü ocağı görürdü en iyi haziranı görürdü:)

Artık keşkelerin anlamı yok :)

108.bölümde bitecek, bence şu son bölümlerinde keyifle izlemeye bak :)

biz de sadece haber paylaşıyoruz tek keşke dediğim şey keşke star geçen sene satılsaydı bu zamanlar o zaman geniş aile kanal d'deydi:(

Valla Geniş Aile'cileri anlıyorum.Bende Adanalı bitince resmen bunalıma girmiştim:(Ya 1.bölümden beri hiçbir bölümünü kaçırmadığım bir dizi apar topar çok saçma bir finalle bitti...

Birdaha hiç bir diziyi sevemicem dedim ama Leyla İle Mecnun geldi ve bu kararımı değiştirdi.Sizinde Geniş Aile'den sonra çok seveceğiniz diziler çıkar karşınıza.Takmaya gerek yok:)

bende adanalıyı seviyordum finalinde duygulandım ağladım ama geniş aile'yi izleyince dizi bu dedim ve hala diyorum bu diziden iyisi zor gelir benim için ve artık komedi izliyorum geniş aile sayesinde:)

reyting yüzünden bitmedi demiş olabilir ama reytingler iyi olsaydı devam ettirirlerdi kim gelirse gelsin...

geniş aile eskisi gibi nerdeyse 14 reyting alsaydı kanallar onu kapmak için yarışırdi :)