Geniş Aile Komedi Dükkanı Gibi Olur Mu

Yalanci Bahar'i koysaydin o reytingleri almazdi, çok da iyi reytingler almazdi ama Genis Aile'den daha iyi alirdi.

Papatyam Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin karsisinda bu reytingleri aliyorsa A/B grubunda Muhtesem Yüzyil'in ve Kuzey Güney'in reytinglerini topla Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin reytingleri olur. Yani Papatyam'da daha iyi reytingler alirdi.

Anneler ile Kizlari'da Genis Aile'den daha iyi reytingler alirdi.

Iffet, Akasya Duragi ve Ay Tutulmasi aynisi.

Su an Star Tv'nin Prime Time'da yayinlanan en düsük reytingli dizisi Genis Aile maalesef.

Yalancı Bahar'ı oraya koysan ilk 20'ye zor girerdi daha pazartesi günü ilk 10'a giremiyor 😉

Ayrıca reytingleri iyi olunca bir dizi iyi, reytingleri kötü olunca bir dizi kötü olmaz ya iyidir ya kötüdür bazı iyi diziler reyting rekorları kırarken bazı iyi diziler hiç izlenmez 😉

burda osman haklı yalancı bahar nasıl iyi reyting alsın:D

Yalancı Bahar'ı oraya koysan ilk 20'ye zor girerdi daha pazartesi günü ilk 10'a giremiyor 😉

Ayrıca reytingleri iyi olunca bir dizi iyi, reytingleri kötü olunca bir dizi kötü olmaz ya iyidir ya kötüdür bazı iyi diziler reyting rekorları kırarken bazı iyi diziler hiç izlenmez 😉

Simdi ben ne dedim ki böyle özlü bir söz söyledin?

Herkesin kendine göre tahminleri vardir. Benim Genis Aile'ye özel bir kötü niyetligim yok ve olmadi da hiç ama herseyi tadinda birakilmasi en dogrusu. Canan'da en kisa zamanda bitecek ve kendimi alistirdim zaten bu durum için. Üzülüyormuyum? Evet, üzülüyorum.

Herseye herzaman hazir olmamiz lazim.

Simdi ben ne dedim ki böyle özlü bir söz söyledin?

Herkesin kendine göre tahminleri vardir. Benim Genis Aile'ye özel bir kötü niyetligim yok ve olmadi da hiç ama herseyi tadinda birakilmasi en dogrusu. Canan'da en kisa zamanda bitecek ve kendimi alistirdim zaten bu durum için. Üzülüyormuyum? Evet, üzülüyorum.

Herseye herzaman hazir olmamiz lazim.

Sen Yalancı Bahar, Geniş Aile'den daha başarılı olur,dedin.

Ben de bunun üstüne Yalancı Bahar ilk 20'ye zor girer,dedim.

Burada anlayamadığın ne senin?

EDIT: Yalancı Bahar çok başarısız olurdu o günde ve Geniş Aile'den senaryosu çok daha zayıf bence o dizinin.

yalancı bahar geniş aileden çok iyi reyting almazdı totalde aynı derecede reyting alırdı ab'de çok az daha iyi reyting alırdı ilk sene olmasına rağmen

Sen Yalancı Bahar, Geniş Aile'den daha başarılı olur,dedin.

Ben de bunun üstüne Yalancı Bahar ilk 20'ye zor girer,dedim.

Burada anlayamadığın ne senin?

EDIT: Yalancı Bahar çok başarısız olurdu o günde ve Geniş Aile'den senaryosu çok daha zayıf bence o dizinin.

Tamam evet dedigin gibi olurdu evet.. Tamam hakli çiktin ve lütfen böyle gereksiz meseleler için birbirimizi kirmayalim. Lütfen.

bu konu için ben kimseye kırılmam herkesin kendi görüşü :)
aslında şu dizi şu gün olsa bu dizi bu gün olsa demek de yanlış sadece parmaklarımızı yorarız onların bileceği iş ister bitirirler ister çarşambadır ne olacak diyip zaten şampiyonlar ligi de var diyip devam ettirirler:D

geniş aile bitmeyecek şuraya yazıyorum reytingleri berbat olursa olsun şuraya yazdım bitmeyecek ben umudumu hiç kaybetmedim hatırlarsanız 1 2 hafta önce yine böyle düşmüştü reytingleri ama ben umudumu kaybetmedim gerisini Allah bilir şunu bilin ki Allahtan umut kesilmez

Bence olamaz. Geniş Aile'nin maliyeti Komedi Dükkanı'ndan çok daha fazla. Bence en fazla 5 bölüm daha devam eder bu şekilde.

Diğer bir konu Star'ın Çarşamba günleri ne yapacağı. Bence hiçbir şey yapamaz. Şu an Star'ın hiçbir dizisi Çarşamba günü tutunamaz. Anca İffet yayınlansa ilk 10'a girer. Ama diğerleri ilk 20'ye girmekte çok zorlanır. Bu durumda muhtemelen Star, Çarşamba günlerini filmler ile dolduracaktır. Onlar açısından en mantıklısı o olur...

Geniş Aile belki çok kötü reytinglerle bitecek ama Türkiye'de çok farklı bir şeye imza attı, bir komedi dizisinin ulaşabileceği en yüksek reytinglere ulaştı. Facebook ve diğer platformlarda milyonlara varan hayran sayılarına ulaştı. Leyla ile Mecnun, Üsküdar'a Giderken, Yerden Yüksek gibi iyi komedilerin ortaya çıkmasına neden oldu. Bundan sonra da devamı gelecektir bu tarz yapımların :)

Bence olamaz. Geniş Aile'nin maliyeti Komedi Dükkanı'ndan çok daha fazla. Bence en fazla 5 bölüm daha devam eder bu şekilde.

Diğer bir konu Star'ın Çarşamba günleri ne yapacağı. Bence hiçbir şey yapamaz. Şu an Star'ın hiçbir dizisi Çarşamba günü tutunamaz. Anca İffet yayınlansa ilk 10'a girer. Ama diğerleri ilk 20'ye girmekte çok zorlanır. Bu durumda muhtemelen Star, Çarşamba günlerini filmler ile dolduracaktır. Onlar açısından en mantıklısı o olur...

Geniş Aile belki çok kötü reytinglerle bitecek ama Türkiye'de çok farklı bir şeye imza attı, bir komedi dizisinin ulaşabileceği en yüksek reytinglere ulaştı. Facebook ve diğer platformlarda milyonlara varan hayran sayılarına ulaştı. Leyla ile Mecnun, Üsküdar'a Giderken, Yerden Yüksek gibi iyi komedilerin ortaya çıkmasına neden oldu. Bundan sonra da devamı gelecektir bu tarz yapımların :)

Doğru işin bu yönünü unuttuk Komedi Dükkanı'nın maliyeti çok az gerçekten.

Geniş Aile bitmesi demek Star'ın aptallık yaptığı bir karar olur neden bunu dedim;

Anneler Ve Kızları Perşembe günü ilk 20'e giremedi ve Pazarteside çok vasat reyting almış ve buna bakarak Anneler Ve Kızları ilk 50'e girmesi zor

Komedi Dükkanı malliyeti çok düşük bir yapımdı onun için 2 reyting onlara para kazandıram bir yapımdı

İffet Cumartesi günü 4 Reyting Aldı eğer Star çarşamba günü koysa ben ilk 10'e gireceğini tahmin etmiyorum

Papatyam Öyle Bir Geçer Zaman Ki karşısında iyi reyting alıyor diyorsunuz ama Öyle Bir Geçer Zaman Ki ile ikisi arasında tarz bakımından çok önemli bir fark var eğer Papatyam Çarşamba olsa Kuzey Güney,Muhteşem Yüzyıl karşısında Geniş Aileden farksız olmaz ne hayranları var nede destekçileri ama Salı onları için gayret iyi öyle birşey yapmazlar

Uzun lafın kısacası Geniş Aile niye bitsin Starda o kadar tutmuyan diziler varken Star öyle bir risk almaz he tabi zarara uğratıyorsa dizi yayından kalkar

adminimiz haklı reytingleri kötü biter belki ama adı yeter:) ben eskilerle idare ederim yeni komedi dizisine başlamam ilk seneyi unuttum zaten:D

geniş aile bitmeyecek şuraya yazıyorum reytingleri berbat olursa olsun şuraya yazdım bitmeyecek ben umudumu hiç kaybetmedim hatırlarsanız 1 2 hafta önce yine böyle düşmüştü reytingleri ama ben umudumu kaybetmedim gerisini Allah bilir şunu bilin ki Allahtan umut kesilmez

Maalesef bitiyor...

Ve böylece bir dizinin daha sonuna gelindi..

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,228
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs