Geniş Aile Komedi Dükkanı Gibi Olur Mu

xdragxx

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
33,350
Puanı
1,060
bilindiği üzere çarşamba starın en kötü günlerindendir niye şampiyonlar ligi maçları var bazen 2 haftada 1 bazen 3 haftada 1 kaynar diziler bunun için genelde çarşamba dizi koymazdı star geçen sene komedi dükkanıyla doldurdu.
bu senede geniş aile geldi çarşambaya aslında ilk 1 ay iyi reytingler aldı star için ama kuzey güney muhteşem yüzyıl geldi yine düştü doğal olarak aslında bu star tv dizileri için normal bir sonuç kanımca hangi diziyi koyarsa koysun star çarşamba gününde iyi reyting alamaz ve hiçbir dizi çarşamba gününü istemez
benim kişisel görüşüm biraz geniş aile sever olarak çarşamba gününde geniş aile starda çıkar ve o günü kötü de doldurur

YA SİZCE?

Geniş Aile'nin ömrü bitti artık.O kadar da komik değil zaten.Bitirmek en mantıklısı olur.

o zaman bütün komedi dizileri bitsin hangi komedi dizisi ilk seneki tadı verir ki:D

tmm bende bir şey demiyorum leyla ile mecnun daha 20 küsür bölümde yani ben leyla ile mecnunu birinci sezon olarak görüyorum
geniş ailenin ilk senesi 49 bölümdü:D

Komedi Dükkanı 1 sene boyunca kötü reytinglerle devam etti bu doğru ama Komedi Dükkanı'nın Tolga Çevik askerden döndükten sonraki ilk sezonuydu ve birçok hayranı vardı Komedi Dükkanı'nı devam ettirdiler ama Geniş Aile'ye o kadar sahip çıkarlar mı bilmem.

tmm bende bir şey demiyorum leyla ile mecnun daha 20 küsür bölümde yani ben leyla ile mecnunu birinci sezon olarak görüyorum
geniş ailenin ilk senesi 49 bölümdü:D

Yapılan hatada o işte.1.Sezon anca 16-20 bölüm sürer.Daha bu zihniyet değişmeden bu konu hakkında konuşmaya gerek yok.Avrupa'da diziler 40 dk sürüp ilk sezonu 16 bölüm oluyor.Ve en doğrusuda bu.Ama Türkiye'de ne hikmetse 20 bölüm oynayan diziyi daha 1.sezonda sayıyorlar.

Genis Aile'nin sonu gözüktü. Ömrü buraya kadarmis.

Zaten çok izlemiyordum diziyi. Ilk sezonun tadini vermediler. Nice projelere diyelim :)

ama şöyle bir şey var ben farkettim katılırr mısınız bilmem ama küçük sırlar ve geniş aile reytingleri kötüydü izmir çetesi de kötüydü ama izmir çetesini hemen bitirdiler ama küçük sırlar ve geniş aileyi beklettiler niye çünkü kanal d'den aldılar hiç bir dizileri yokken

Yapılan hatada o işte.1.Sezon anca 16-20 bölüm sürer.Daha bu zihniyet değişmeden bu konu hakkında konuşmaya gerek yok.Avrupa'da diziler 40 dk sürüp ilk sezonu 16 bölüm oluyor.Ve en doğrusuda bu.Ama Türkiye'de ne hikmetse 20 bölüm oynayan diziyi daha 1.sezonda sayıyorlar.
burası türkiye:D

Geniş Aile de bu sezon sonunu görür en fazla ama o da çok zor görünüyor yakında yayından kaldırılır tabii böyle devam ederse.

Genis Aile'nin bu sezon sonunu görecegini hiç ama hiç sanmiyorum. Çünkü Star yine iddaali diziler koyacaktir. Bir komedi dizisi 100 bölüm yeterli çok bile bence. Akasya Duragi'da aynisi.

starın tüm dizileri o diziler karşısında o reytingleri alır çarşamba:) ama bana da bitecek gibi geliyor son umudum yeni reyting sistemi

starın tüm dizileri o diziler karşısında o reytingleri alır çarşamba:) ama bana da bitecek gibi geliyor son umudum yeni reyting sistemi

Yalanci Bahar'i koysaydin o reytingleri almazdi, çok da iyi reytingler almazdi ama Genis Aile'den daha iyi alirdi.

Papatyam Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin karsisinda bu reytingleri aliyorsa A/B grubunda Muhtesem Yüzyil'in ve Kuzey Güney'in reytinglerini topla Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin reytingleri olur. Yani Papatyam'da daha iyi reytingler alirdi.

Anneler ile Kizlari'da Genis Aile'den daha iyi reytingler alirdi.

Iffet, Akasya Duragi ve Ay Tutulmasi aynisi.

Su an Star Tv'nin Prime Time'da yayinlanan en düsük reytingli dizisi Genis Aile maalesef.

geniş aileyi tebrik edenler şimdi sattı reytingler düştü diye helal olsun ! ayrıca leyla ile mecnunmuş artık ondanda nefret ediyorum zaten bir daha türk komedisi takip etmicem ayrıca leyla ile mecnun resmen sihirli annem oldu gitti !

en güzel örnek Avrupa Yakası 😉
sana bir şey söyleyeyim mi onun da en iyi senelerinden biri ilk senesiydi ama gaffurlu bölümler de güzeldi
geniş aile salıya geçsin iyi reyting alır tek rakip ö.b.g.z.k çünkü niye diye sorarsanız atv'de reyting kurbanı istanbulun altınları var onu geçer showda dizi yok:D
leyla ile mecnun kesinlikle ilk 20 bölüm gibi değil şunu unutmayın dünkü bölüm de çok güzeldi ama geniş aile daha iyisini yaptığı için gözümüze güzel gözükmedi ve geniş aile bir çığır açtı bu dizi olmasa leyla ile mecnun da olmayacaktı bitse dahi adını altın harflerle yazdırdı

Forum İstatistikleri

Konular
176,228
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs