Geniş Aile Hakkında Düşünceler

Since2011

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
7,167
Puanı
860
Bildiğimiz gibi geçen sene sezon sonlarında düşmeye başladı ve bu sezon 1 reytingi gördü ve izlenmeme payı aldı buradan bunun sebebeni öğrenmek için Mürsel Severler Sayfasındakşi Yorumlardan bir kısmı;

1-*** ettler dziyi o kanaldn bu kanala o saattn bu saate

2-hay tüküreyim hep değiştirip duruyolar zamanını

3-tabi reytinq olmaynca.d.d.d.d.

4-artık yavaş yavaş bitiyo geniş aile

5- 50 bolumden sonra cok baydi eskisi gbi reytingler iyi deil ztn final zamani çoktan geldi.

6-bence günün degismesi neysede saatin gec olmasi kötü olmus,final geliyoooo!...

7-Ya bu nebicim is dizi dediğin tek kanalda ve tek günde devam eder izlediğim iki dizi vardı biri arka sıradakiler birisi geniş aile biri poc oldu digeri yetim bu ne is ya ya adam gibi verin günleri saati yada çekilin kanaldan

8-adamlar yavaş yavaş bitiriyor diziyi... zaten bu dizideki evlilik olayı dizinin sonunu getirdi...

9-demek ki geniş aileyede veda etme zamanı geldi. çünkü bir dizinin yayın saati devamlı değişmeye başlarsa o dizi final yapmaya mahkumdur. geniş aileyi simdiden veda etmeye başlayın arkadaşlar... en fazla 2-3 hafta içinde kaldırırlar...

10-Yalniz Mürsel karakterini cok bozmuslar bu ne ya. Hic uymayan huylara sahip artik. Niye böyle oldu bu dizi?

Olumlu Yorumlar Çok Nadir Olumsuz Yorumlar patlama yaptı sizin düşünceleriniz benim düşüncelerim dizidiyi 2 sezon ortalarında sıktığı için bıraktım

Hala çok komik ama eski tadı yok bu bir gerçek. Buna sebep olan ise şüphesiz Cüneyt İnay'ın bir ara senaryoyu batırıp drama bağlamasıydı. Bu nedenle insanların çoğu izlemedikleri halde ön yargılı davranıyorlar hala...

Hala çok komik ama eski tadı yok bu bir gerçek. Buna sebep olan ise şüphesiz Cüneyt İnay'ın bir ara senaryoyu batırıp drama bağlamasıydı. Bu nedenle insanların çoğu izlemedikleri halde ön yargılı davranıyorlar hala...

Bende onlara katılıyorum çünkü çok sıktı artık belli süre son belli ediyor kendini

İzlemiyorum diyorsun 1,5 yıldır o zaman sıktığını nereden biliyorsun ? Bir dönem sıkıcı bir hale gelmişti fakat şu an onu aştılar...

3.Sezonu ilk 2 bölümü baktım ve ilk bölüm iyi giriş yapmıştı fakat yine sıktı hemde evlenmeleri çok ama çok bıktırdı ondan sonra bakmadım zaten yine

3.Sezonu ilk 2 bölümü baktım ve ilk bölüm iyi giriş yapmıştı fakat yine sıktı hemde evlenmeleri çok ama çok bıktırdı ondan sonra bakmadım zaten yine

Evlenmeleri niye bıktırsın ikide bir evleniyorlar gibi demişsin fakat ilk kez evlendiler. Evlenmek de zorundaydılar diziyi başka bir yöne çekmek için. Yine eskisi gibi bir kızın peşinde koşsalar daha mı iyiydi ? :)

Evlenmeleri niye bıktırsın ikide bir evleniyorlar gibi demişsin fakat ilk kez evlendiler. Evlenmek de zorundaydılar diziyi başka bir yöne çekmek için. Yine eskisi gibi bir kızın peşinde koşsalar daha mı iyiydi ? :)

tamam işte kızın peşinde koşsalardı dedin o zaman dizi izleniyordu ve geleneği bozdu 1.sezon için diyorum.Evlenmeleri iyidi hoştu ama ilgi çekici bir konu olmadı ve sıktı yine herkes yorumlarda öyle yazmış zaten

gün değişikliği konusunda katılıyorum onlara yayınlanmadığı gün kalmadı ki zaten geniş aileyi bu kadar çok sevmeseydim bırakmıştım gün değişiklikleri yüzünden ama bırakamıyorum :)

gün değişikliği konusunda katılıyorum onlara yayınlanmadığı gün kalmadı ki zaten geniş aileyi bu kadar çok sevmeseydim bırakmıştım gün değişiklikleri yüzünden ama bırakamıyorum :)

Hiç bir komedi o saatlerde tadı çıkmıyor keşke Salı koysalardı Papatyamıda Çarşamba

beşinci yorum dışında genellikle gün hakkında olumsuz yorum var birde şöyle bir şey var kanal d çok hatalı reytingi süper olan bir diziyi stara vermek zaten çok saçmaydı:(

geniş aile 10 bilemedin 15 bölüm drama bağladı ve karizmasını çizdirdi o bölümleri zaten zekai ve kütükler götürüyordu yani lise sahneleri hiç bozulmadı sonra baya toparladılar ama karizmasını duzeltemedi reyting olarak geniş ailenin yaptığı bir hata bütün doğruları götürdü maalesef

beşinci yorum dışında genellikle gün hakkında olumsuz yorum var birde şöyle bir şey var kanal d çok hatalı reytingi süper olan bir diziyi stara vermek zaten çok saçmaydı:(

Daha vardı ama 10 tanesini koydum bazıları diziye küfür etmişler bakabilirsin onları koymadım zaten

onlar da senin gibi geniş aileyi sevmeyen kişiler olmadığını nerden bilebiliriz:)
bak biz lise üçüz bizim sınıfın çoğu hala seyrediyor sınıfta geniş ailenin esprilerini yapıyoruz diziden sonraki gün:D

geniş aileyi gençler izliyor mesela benim ablam muhteşem yüzyıli seviyor ama geniş aile olduğu için her bölüm bakamıyordu geçenlerde bana geniş ailenin günü hala değişmedi mi dedi bende değişti cuma oldu dedim oda iyi olmuş zaten geniş aileyi öğrenciler yani gençler izliyo dedi öbürgün tatil diye ayrıca bizim sınıftada var izleyen geniş aile espirileri yapan :)

onlar da senin gibi geniş aileyi sevmeyen kişiler olmadığını nerden bilebiliriz:)
bak biz lise üçüz bizim sınıfın çoğu hala seyrediyor sınıfta geniş ailenin esprilerini yapıyoruz diziden sonraki gün:D

Geniş Aile sıktığını sizde söylüyorsunuz bir bakıma ve ozanda Geniş Aile hata yaptı ve bunun bedelini ödüyor:)İnş..düzelir ama imkansız gibi bir şey artık

geniş ailenin önceden sıktığını ama düzeldiğini söylüyoruz biz

Geniş Aile küfür edenler var bana diyorsunuz ama benden daha kötü eleştiri yapan var istiyen mürsel sayfasından bakar:)

banane onlardan küfür ederek ellerine bişey geçiyo mu ben geniş aileyi sevdiğim için izliyorum ve elalemin lafı beni ilgilendirmez herşeyimizi başkalarının lafına göre yapsaydık özgürlük mu olurdu onlar kötü diyorsa diziyi bırakmam mi gerekiyo

Öyle bir şey diyen yok sana çoğu kişi öyle düşünüyor demek ki bir sorun var Geniş Ailede

beni eğlendiriyor mu o zaman güzeldir bana göre dizi 5 6 bölüm sıktı:)

Forum İstatistikleri

Konular
176,213
Üyeler
8,561
Son Üye
Tekin777