Geniş Aile Finali PT1'de Değil

xdragxx

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
33,351
Puanı
1,060
evet yanlış duymadınız star tv cuma günü türkiye maçını star'da verecek geniş aile'nin finali ya pt2'de ya da haftaya sarkabilir:)

Euro 2012 Play Off 1. Maçı
TÜRKİYE-HIRVATİSTAN
Kader Maçımız STAR TV'de

11 Kasım Cuma 21:05 | Canlı

A Milli Futbol Takımımız, Euro2012 yolunda son dönemeçte. Avrupa Futbol Şampiyonası'nda olacak mıyız, yoksa uzaktan mı izleyeceğiz? İşte her şey bu iki maçta belli olacak. 180 dakikalık bu mücadelenin ilk ayağı canlı yayınla Star TV'de. Ercan Taner'in anlatacağı, Rıdvan Dilmen'in yorumlayacağı İstanbul'da Türk Telekom Arena'da oynanacak Türkiye-Hırvatistan maçı Star TV ve yüksek çözünürlülük kalitesiyle D-Smart HD 58. kanalda yayın yapan HDe'de...

Milli takım için büyük önem taşıyan bu karşılaşmayı Yapı Kredi sponsorluğunda "NTVSpor.net"ten de canlı olarak izleyebilirsiniz.

Haziran'da Ukrayna ve Polonya'da olmak ve maçı 2008'deki unutulmaz çeyrek finalin rövanşı olarak gören Hırvatlara bu şansı vermemek için sahada olacağız.

Türkiye ' Hırvatistan karşılaşmasının canlı yayınının yanı sıra gün boyunca özel yayınlar da Star TV ve NTV Spor'da ekrana gelecek. NTV Spor'un deneyimli muhabirleri, sunucu ve yorumcuları tarihi maç için görev başında olacak…

ntvspor'un resmi sitesinde yazıyor maalesef doğru haber:(

doğuş grubu iyi düşünmüş star daha fazla izleneceğinden dolayı maçı buraya almışlar

tmm ii düşünmişler de dizi zaten final yapacak bari finalini perşembe çarşamba falan ayarlasalardı:(

haftaya sarkarsa firar ne olacak ne gerizekalı bir kanal s(a)tar:)

Doğuş Grubunun böyle yapacağı belliydi ama daha sonra yapacağını düşünüyordum. Reyting için birebir çözüm. Umarım Geniş Aile başka bir günde final yapar PT1'de tabi.

kanal d bir jest yapsın sahip çıksınlar dizilerine benim anlamadığım nokta niye yayın akışında yazmıyor bu haber ve star ana sayfasında:)

Ntv ana sayfasında varsa boşuna koymazlar :).Doğuş Grubu çok doğru bir karar almış ama Finali en azından bugün Yabancı Sinema yapacaklarına bugün yapsalardı iyi olurdu :)

Ben olsam Final'i 1 hafta ertelerim. Final'i ya Çarşamba yada Cuma günü yaparım PT1 olarak. Bakalım Star TV ne yapacak...

Ben olsam Final'i 1 hafta ertelerim. Final'i ya Çarşamba yada Cuma günü yaparım PT1 olarak. Bakalım Star TV ne yapacak...

Geniş Aile pt-1'de olmaz artık sebebi Firar bayram nedeniyle yoktu 2 hafta üst üste yayın yapmazlarsa Firar yapımcılar buna ne oluyor gardaş der doğal olarak onun için Geniş Aile pt-1'de olursa oda Starın boş olduğu Çarşamba günü olur

doğruysa geniş aile'nin durumunu söyleyeceksin ondan sonra kararını vereceksin:)

İnşallah Pt-1'de ekrana gelir. PT-1'de ekrana gelirse Çarşamba gelir, gelmezse yine eski saati olan Cuma PT-2'de ekrana gelir.

Bende diyorum dizinin niye fragmanını yayınlamadılar :)