"Geniş Aile" Finale Mi Hazırlanıyor ? [ FavoriForumum ÖZEL]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
belki söylemeişlerdir çünkü harbiden d prodoctions geniş aileye çok iyi davranıyor :)

Aramış mı:D Twittera gir o yazıları görürsün😉

Pardon? Ne demek istedigini anlamadim açikcasi.. Burada sahte haber paylasacak degilim herhalde.. Elbette ki aradim D Productions'u ve bana bu bilgileri verdiler.. Inanmak isteyenler inanirlar, inanmak istemeyenlerde keyfleri bilir.. Ama burada sahte haber paylasmam bu bilinsin AlemTo.

Pardon? Ne demek istedigini anlamadim açikcasi.. Burada sahte haber paylasacak degilim herhalde.. Elbette ki aradim D Productions'u ve bana bu bilgileri verdiler.. Inanmak isteyenler inanirlar, inanmak istemeyenlerde keyfleri bilir.. Ama burada sahte haber paylasmam bu bilinsin AlemTo.
.

hacı sana ben yalan haber yapıyorsun demedim ki:) Aramış filan dedi birisi bende Twitterda aynı cümleler yazıyor dedim .....

hacı sana ben yalan haber yapıyorsun demedim ki:) Aramış filan dedi birisi bende Twitterda aynı cümleler yazıyor dedim .....

O Twitter'da ayni cümleleri yazan kisiyi de çok merak ediyorum.. Demek ki buradan almis.. Neyse problem yok.. 🙂

14 EKİM 2011 tarihinde yazılmışta, geçen hafta demiştiniz son 3 bölüm diye yani ayın 21'İnde.. Hala daha geçerlimi bu 14 EKİM? Çünkü büyük kaynaklar biteceğinin kanısında... Ayrıca D-Productions, yani Doğan Holding şu Kanal D'de yayınlanmakta olan Akasya Durağı'nı kaldırsınlar ilk başta ondan sonra Geniş Ailemize dokunsunlar. Ayrıca şunuda belirtmek isterim ki böyle bir dizi bitemez, bitirilemez. Yıllar sonra ilk kez beni bu kadar televizyona bağlayan bir diziyle karşılaştım. Hatta benim diziyle tanışmam 2. sezonda başladı diyebilirim. 1. sezonda bilmiyordum bu kadar güzel bir dizi olduğunu ve canım sıkıldığı için zaping yapardım ve genellikle belgesel izlerdim. Sonra birgün canım sıkılmıştı, sıkıntılarım vardı ve öylesine bi bakındım bir diziye ve o kadar güzel geldi ki tüm sıkıntılarımı attı, huzur verdi. Hatta internetten izledim 1. bölümden 2. sezona kadar. Ve lanet okudum böyle dizi seyredilmez mi diye. Okulda da sürekli espirileri geçerdi de anlamazdım ki hala daha geçer. Bende çoğu cümlemi geniş aileden alır kullanırım. Yani komedi olarak Geniş Aile vazgeçilemez bir dizi... İnşallah bitmez, bitirmezler. Bir yardım vakfı kursunlar ilk bağış yapan ben olurum :dispirited: