Geniş Aile Cuma Gününe Alındı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,283
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
genis-aile-dizisi-103-bolum-ozeti-ve-fragmani-izle-video-587069.jpg

Ekranların uzun soluklu komedi dizilerinden Geniş Aile gün değiştirdi. Bu sezon, Muhteşem Yüzyıl ve Kuzey Güney gibi güçlü rakipleri karşısında direnemeyince Cuma gününe alındı. Dizi gelecek haftadan itibaren Cuma günleri Firar'ın ardından 22.30'da ekrana gelecek. Dizinin geleceğini yeni gününde alacağı izlenme oranları belirleyecek...

Hayirli olsun yeni günü.. Bakalim nasil sonuçlar elde edecek

Tam gününe aldılar :D şu Beyaz Show'u bi rahat izlettirmiyorlar ya :D

:D cevaa çok şansızsın kuzey güneyi rahat izleyeceksin ama beyaz show bu sefer de:)
kanal d'ye geri döncek büyük ihtimal çünkü orada pt2'de başarılı olur :)

:D cevaa çok şansızsın kuzey güneyi rahat izleyeceksin ama beyaz show bu sefer de:)
kanal d'ye geri döncek büyük ihtimal çünkü orada pt2'de başarılı olur :)

Ben sanmıyorum hiç ümitlenmeyelim. Kanal D'nin her yeri dolu. Ancak Cumartesi PT2 boş ama orayı da doldurmaları düşük ihtimal Geniş Aile ile...

Genis Aile Kanal D'ye dönmez.. Su an Kanal D'nin dizi sayisi: 8... Bu dizilere: Kesanli Ali Destani, Yalan Dünya, Askta Sinir Yok vs diziler eklenecek ve bu diziler çok iddaali diyebiliriz.. Yani ya Genis Aile Cuma gününde iyi reytingler alir ve devam eder ya da yaprak dökülür ve Genis Aile ekranlara veda eder.

Mantıklı değil Yalancı Bahar çok mu iyi reyting alıyorda iddialı diyorsunuz

Beyaz Show'un karşısında işi çok zor ama ilk 20'ye girdiği sürece devam edebilir. :)

Ben her türlü izlemeye devam edeceğim. :) 'Geniş Aile'yi PT2'de izlemek güzel olmayacak ama belki Cuma PT2 ile toparlanabilirler. 'Geniş Aile' dizisinin daha devam etmesini isterim ve umarım bu hamle dizinin devam etmesini sağlar.

'Kanal D' ihtimali ortadan kalkarsa geriye bana göre sadece 'TNT' kanalı kalır. Geniş Aile, Star TV'de olmazsa ya 'Kanal D'de yada 'TNT'de olur. Hatırlatmak isterim; 'TNT' kanalına Doğan grubu ortaktı...

haber yalan çıkar mı ki daha star tv'de bir şey yazmıyor