Geniş Aile Bitecek Mi?

Bence Geniş Aile'nin bitmesinin zamanı geldi.

Bence bitmesin cenation hiç kimse kendi sevdiği dizinin bitmesini istemez mesela senin sevdiğin dizi biterse sevinir misin?

Şaka yaptım ama bu reytingle zor. Yazın devam ederse performansına bağlı. 100. bölümde biteceği söyleniyor. Dalyada final yapar, diyorlar.

Bencede şimdi bitmesin ayrıca arkadaşlar bende 1000'ler kulübüne girdim he he

Geniş Aile oyuncuları iyimser konuşuyor inşallah dedikleri gibi devam eder. Ayrıca ben birçok tüyo vermiştim geniş aile ile ilgili berrakin vurulması ve 91. Bölümdeki zeynepin bilalin evlenme teklifini kabul etmeside tuttu. Yani 4'te/2'si tuttu. Bakalım diğerleri tutacak mi? Tutarsa ben bildiririm burdan he he

Geniş Aile oyuncuları iyimser konuşuyor inşallah dedikleri gibi devam eder. Ayrıca ben birçok tüyo vermiştim geniş aile ile ilgili berrakin vurulması ve 91. Bölümdeki zeynepin bilalin evlenme teklifini kabul etmeside tuttu. Yani 4'te/2'si tuttu. Bakalım diğerleri tutacak mi? Tutarsa ben bildiririm burdan he he

Gizli ajan Ulvi Ç 00:)Haberlerini bekliyorum ortak:)

Hacı boşu boşuna nickimizi Ulvi Ç. koymadık dedektifiz hacııı

İnşallah yazin devam ederse reytinglerini düzeltir yoksa işi zor bakalım ne olacak bu hafta.

ulvi ç 97. ve 100. bölümler yalanmış o sayfanın admini açıkladı

Tamam xdragxx ama berrak'ın vurulması ve evlenme teklifi doğru çıktı

onlar doğruda o saydaki gereksiz bir kişi yalan haber atıp durmuş

Yazın 1. olan program bile 3-4 reyting alıyor. Geniş Aile eğer yazın gününde zirveyi zorlarsa ve 3.5-4 reyting alırsa kesin devam eder.

Forum İstatistikleri

Konular
176,102
Üyeler
8,557
Son Üye
NeorkGiants