Geniş Aile Başlama Tarihi

xdragxx

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
33,350
Puanı
1,060
Ekranların ve biz forum severlerine müjde...
Geniş Aile 6 Ağustos cumartesi günü sevenlerine kavuşuyor inanmayanlar star tvnin resmi sitesine bakabilir...
Niye müjdeli haber çünkü bazı sitelerde dizinin 18 eylülde başlayacağı yazıyordu...

Güzel bir tarih... Yeni sezonu izleyebilirim 2. sezonu pek izlememiştim bu sezon çok daha güzel olacak gibi. İşi drama bağlamaz, komedi üzerinde yoğunlaşırlarsa daha iyi olur. Ve böyle de olacak gibi. Komedi dizilerinin aşırı drama bağlaması insanı o komedi dizisinden soğutuyor açıkçası.

geçen sene bir hata yaptılar ama ben cüneyt inaya güveniyorum drama fazla girmez ama arada sırada olur yine...

Keşke başka günde başlasaydı. Umarım diğer diziler başlayacağı zaman yerini değiştirirler. Cumartesi günü şansı zor. :)

Geniş Aile bence Cumartesi zirve'yi zorlayacaktır ki büyük ihtimal 1. olabilir. Yeni oyuncuların katılımı zaten dizinin reytinglerini üst sıralara çıkarabilir. İnşallah eskisinden daha güzel olur.

totalde geniş aile abde bizim yenge geçer gibi ama geniş aile toparlanırsa yine iyi reytingler alır...

tmm o zaman hiç umut yok eski geniş aile ruhunun dönmesi lazım...

bence ilk bölümüyle ilk 5e girmeli...
o kadar yeni transfer var bence 10. haketmiyor

ilk 5 e girer........fazla reyting almaz 2 veya 3 5 de alabilir ama oda senaryoya bağlı artık...........:)