Geniş Aile 96. Bölüm Yorumları

Jenerik güzel olmus ama oyuncularin gösterisleri anlamsiz buldum açikcasi. Ama umutluyum bu dizide, insallah yarin iyi reytingler alir ama Canan'i geçmesin :D

Siz benden daha ileride izliyorsunuz galiba ben su an Mürsel,Nazen ve çocuk sahnesindeyim.. Mürsel kilo almis :D

cevahir: "ahan da şimdi
tohumlar fidana, fidanlar
ağaca, ağaçlar da bize..."

Sonu süper olmuş :D

Bölüm başlarında değişiklikler ağır geldi. Diziden hayır gelmez dedim ama sonlarına doğru iyi açıldılar. En sonunda çok güldüm :D Senaryo çok iyi bağlanmış :)

birazdan biter herhalde ama tekrarı yayınlanıcak daha ben sonra mesut yarın burada laf çok programını izlicem

saat 21.00'a kadar idare eder 21.00'dan sonra süper devam etmiştir
ulvi:tmm bilal gir içeri nüliferler giremez sadce:d

Süper bölüm diye buna derim hacı hele sonu mükemmeldi bakalım haftaya neler olacak :)

Koyu Bilal yine formunda tanışmaya geldiklerinde cevahirin sevgilisine haraket yaptıya koptum orda :)

herkes 2. Kötü sezon ardından efsane bir dönüş yaptı diyor bence ilerki bölümlerde daha çok güleriz çünkü karakterler oturunca süper olur

Öncelikle Ulvi kendini çok geliştirmiş kütük ve diğerle kupa 3 lüsü de gelmiş genel olarak yorumum;

97.bölüme bakmayı düşünüyorum ilk başlardan sona kadar epey güldüm hele ulvinin bilalı içeri aldığı sahne :D

hafize: kızı bir incelemek lazım.

muazzez: iç, dış bakmak lazım.

kuddusi: e bari bininde bir de test sürüşü yapın.

İlk başları biraz sıkıcıydı. Sonralara doğru çok iyi açıldı. Güzel bir bölümdü. :)