Geniş Aile 92. Bölüm Yorumları

Pırıl'da bu bölüm gelişme var biraz komedi olarak.

Şu dizide sevmediğim tek şey selamun aleykum ile ilgili şaka yapılması. Örnek: selamun aleyk, selamun hello gibi

Saksi koymadı. Şarap bardağı koydu adminim içinde su vardı

Ne koyduğu önemli değil komiklik önemli o sahne güzeldi.

Adminim yeni gelen kızın oyunculuğunu beğendin mi birde güzel mi sence diğer zeynep kadar.

Bence güzel değil ama oyunculuk olarak sırıtmıyor.

Ulvi'nin evi süperdi :D

Cevahir'den Bilal'e:
-Hep aynı kıza aşık oluyoruz. İkiz mi bulsak ya la ?

:D

Dizi daha güzel olacak yani komedi olacak çünkü zeynep gitti ve aşk kalmadı dram kalmadı. Dizi severleri ne kadar zeynep çıkmasın deseler bile çıkması iyi oldu bence. Ayrıca reytingleri nasıl olur. Bence özet yüzünden düşük reyting alabilirler.

Ayrıca dizide zeynep gitti diye fazla dram olmadı. Şüküfe'de bile daha fazla dram oluştu. Cevahir ile Koyu'nun birbirlerine sarılıp ağlamaları bile komikti. Şimdi ulvi yılbaşı şapkasi takıyor kahvaltıda 🙂

o sayfada çok az yalan haber çıkıyor
fragman yine geç çıkar heyecan olsun diye

Adminim neden reytingler iyi gitmez? Meraktan sordum nedenlerini söyleyebilir misin?

Fragman çıktı lütfen ekleyin arkadaşlar. Yine süper bir bölüm var. Ulvi ceva bilal ve müfik yine birlikte iş birliği yaparak cücü'yü kurtarmaya çalışıyorlar.

Adminim neden reytingler iyi gitmez? Meraktan sordum nedenlerini söyleyebilir misin?
Rakipler güçlü ve dizinin son zamanlardaki reytingleri çok düşük maalesef. Birden toparlanması zor...

Fragmanı izledim bende şimdi. Yine iyi olacak gibi. Eski Geniş Aile geri döndü 4-5 bölümdür :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,102
Üyeler
8,557
Son Üye
NeorkGiants