Geniş Aile 92. Bölüm Yorumları

Mylasa

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
39
Puanı
160
Arkadaşlar biliyorum konu çok ama çok erken oldu ama ben şimdiden konuyu açıp düşüncelerinizi okumak istedim. İnşallah iyi bir bölüm olur. Yorumlarınızı buradan yaparsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler ve diziyi izleyecek olanlar için iyi seyirler diliyorum.

Bence normal bir saat Ulvi Ç. erken değil. Bu arada gerçek ismin ne?

Ayrıca Geniş Aile'nin reytingleri yükselecektir büyük ihtimalle. İnşallah yükselir.

Fragmandan anlaşılan komedi ağırlıklı ama içinde macera da olan bir bölüm olacak. İzleyip göreceğiz.

Gerçek ismimi profiline yazarım. Burası yeri değil konuyu değiştirmeyelim. Valla bende reytinglerini yükseltmesini bekliyorum ınşallah yükselir.

Amin diyorum bende senin dediğine valla geniş aile süper bir dizi ama neden eskisi kadar reyting alamıyor anlamıyorum.

Bütün komedi dizilerine olan başına geldi bu dizinin. Ama bu dizi bir efsane. Ben de ara sıra izliyorum. Ama reytingi aşırı iyi değil maalesef. İnşallah yükselir.

Aslında geniş ailenin reytingleri iyiydi starda iken ve karşısına çocuklar duymasın geldiği için düşmüştü. Sonra yine toparlandı hatta koyu bilalin olmadığı bölümler reytingleri iyiydi çünkü zeynep ile cevahir in yolu açılmıştı. Sonra senarist çok büyük bir yanlışlık yaptı ve yine koyu bilali zeynepin peşine taktı. Izleyicide zeynep ile cevahir istediği için reytingler düştü. Yani reyting düşmesinin bilal ile ilgisi yok. Hatta bilal çok komik bile oluyor bazıları. Bütün suç senarist ve star tv'nin bence.

Bence bomba gibi bir bölüm olacak.Yine çok güldürecek.Ama reyting olarak hiç belli olmaz 2 reytingin altınada düşebilir. 4 reytingin üstünede çıkabilir...

Bu hafta Geniş Aile... İyi sayılır.., iyi olacak gibi (?). Kurtlar Vadisi'ne çevirmeden, mahalle havasında bir komedi yaparlarsa iyi olur.

Arkadaşlar başladı. Ama özet veriyorlar. Sizce özet olması reytingleri nasıl etkiler acaba?

Mesela özet bir saat olursa yani dizinin yeni bölümü saat 9'da başlarsa bence saçma olur.

Arkadaşlar özeti izleyen varmı acaba? Izleyen varsa özet hızlı mi ilerliyor yoksa yavaş mi ne olur cevap verin.

Yeni bölüm başladı ve jenerikte Rojda Demirer'in resmi çıkmadı yani diziden çıkmış gözüküyor.

evet eh bici bici bici gidici zeynep dizi artık full komedi olacak gibi gözüküyor

Hadi bea ben gitmesine. Sevindim ama dizinin yeni bölümü 21.07 başlıyor ve reytingleri çok iyi olmaz. Şu star işini bilmiyor yemin ederim. Bu yüzden sinir oluyorum.

Forum İstatistikleri

Konular
176,102
Üyeler
8,557
Son Üye
NeorkGiants