Daha ne olsun ya ah İstanbul'da olsam uğrardım bu aralara sağ olasın fotolar içinGelişme yok da, geçen gün Emirgan'a geçerken aklıma sen geldin Boyacıköy durağında inip mahalleye çıktım senin için şu fotileri çektim.Sürpriz sayarsın artık.
Daha ne olsun ya ah İstanbul'da olsam uğrardım bu aralara sağ olasın fotolar içinGelişme yok da, geçen gün Emirgan'a geçerken aklıma sen geldin Boyacıköy durağında inip mahalleye çıktım senin için şu fotileri çektim.Sürpriz sayarsın artık.
Vay beee. Gözümde canlandı mazi. 😞😞Gelişme yok da, geçen gün Emirgan'a geçerken aklıma sen geldin Boyacıköy durağında inip mahalleye çıktım senin için şu fotileri çektim.Sürpriz sayarsın artık.
Gel bir gün götürürüm ben seni.Daha ne olsun ya ah İstanbul'da olsam uğrardım bu aralara sağ olasın fotolar için
Dizi biteli çok oldu belki o süre zarfında yeni yapılar da yapılmış olabilir.Gel bir gün götürürüm ben seni.
Mahallede ufak değişiklikler mevcut fakat mahalle çok dar, dizide epey geniş göstermişler.
Yok o semt, o sokaklar yeni yapıların yapıldığı yerler değil. Çoğu ev ahşap en fazla restore ediliyor, boyanıyor vs. Aşırı zengo bir yer.Dizi biteli çok oldu belki o süre zarfında yeni yapılar da yapılmış olabilir.
Sevim karekterini oynayan kişi, Geniş Ailedeki kirişçilerin mi evini satın almıştı gerçek hayatta yoksa Cennet Mahallesinde olanı mı almıştı? Aklıma takıldı.Yok o semt, o sokaklar yeni yapıların yapıldığı yerler değil. Çoğu ev ahşap en fazla restore ediliyor, boyanıyor vs. Aşırı zengo bir yer.
Aaa öyle bir şey mi vardı?Sevim karekterini oynayan kişi, Geniş Ailedeki kirişçilerin mi evini satın almıştı gerçek hayatta yoksa Cennet Mahallesinde olanı mı almıştı? Aklıma takıldı.
Ben öyle bir şey hatırlıyorum. Tekrar araştıracağım.Aaa öyle bir şey mi vardı?
Sağlık sorunları ve en son boşandığı eşinden nafakadan bahsediyordu. Bildiğim tek şey son yıllarda birden çöktüğü. Yazın en son sunduğu programda da enerjisi sıfırdı. Sanki zorunluluktan sunuyormuş gibi hali vardı.cevo korkuttu çok geçmiş olsun
https://twitter.com/x/status/1967552425352704242
Eski eşine 114 Bin TL aylık nafaka verdiği haberleri var.Sağlık sorunları ve en son boşandığı eşinden nafakadan bahsediyordu. Bildiğim tek şey son yıllarda birden çöktüğü. Yazın en son sunduğu programda da enerjisi sıfırdı. Sanki zorunluluktan sunuyormuş gibi hali vardı.
Konu İçindeki Mesaj: 'Fav10 Sürprizi' https://fav10.net/forum/threads/fav10-sürprizi.294628/post-4683101cevo korkuttu çok geçmiş olsun
https://twitter.com/x/status/1967552425352704242
Devamında konuşma nasıl gelişti acaba? Ben en çok onu merak ettim. 😁
yesim ceren bozoglu.cok begendigim bir oyuncudur. ^tiyatro yonunu de ayrica izlemeni oneririm.Sevim karekterini oynayan kişi, Geniş Ailedeki kirişçilerin mi evini satın almıştı gerçek hayatta yoksa Cennet Mahallesinde olanı mı almıştı? Aklıma takıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?